tajaan,

DenyutJantung!

Friday, May 7, 2010

[video] Lihat Kekuatan iphone, kesian jadi mangse buli.

niat hati nak bangun lambatttt sangatttt hari ni. nak qada' 2 hari tak tido. 2 hari okk, bukan insomnia, tak boleh tdo, tapi memang terpakse sebab bace buku, tapi tetap hampeh. sekali lagi usahe tidak berbaloi. takpe, kite dah cube kan, sekarang tawakal.

kat Malaysia rasenye ramai dah pakai iphone kan? kat family ain je, ade 6 org dah pakai. HAHA ;p sorang pakai sume nak. memang mengiurkan ye iphone ni. mulemule mane ade student banyak duit nak beli, mujurlah kekasih tercinte memahani keinginan melampau ni dan tadaaaaa, hadiah birthday + 5th anniversary, January lepas disambut dengan kehadiran orang baru, HAHA ;) macam nak berbayi plak. kehkehkeh..

tapi geram jgk mulemule pakai, naik mencanak bill, sebab banyak sangat application yang tanpe sedar menconnectkan kite ke alam maya. ok, fine. celcom dapat lebih bulan itu.
sekarang dah ambk langkah berjage jage, gune no upax dalam tu, tapi kalau dulu no upax ni, 2 minggu pun masih mampu bertahan, kini tidak lagi. heheheh ;p pasrah je la. tukang topup pun bukan aku, ibudanbapa di rumah, sebab konon upax tu untuk call mereke sahaje. hiiii, tapi dulu ade nenek, i call her everyday tau gune no upax tu. sedih kalau teringat,.. sebab suke call,pastu konon2 cakap dier menang hadiah la, kate nak ngorat bolehh? sweet kan..sekarang dah takde dah ;(( so sad kalau ingatkan kenangan manis bersame nenek. shes always in my heart and my pray. ilysm nenek.

sebenarnye, nk share dgn korang video je, camne tah tercerite sejarah plak. HAHA. layankn video ni okk.



jom try buat cam dier buat nak? HEHEHEE ;p

kalau nak buat nasi goreng, ikan bilis takde. boleh la gune serbuk iphone. hahahaaaa



nak blend iphone?

gilo pakcik ni. kat umah dier sepahsepah je kot. hiii


oklah, awak tengok la ye. saye nak pergi kemas baju. nak balik rumah. yeeeeaaa, anak di perantauan akan pulang ke kampung.

nak pergi tengok teater sabtu ni. sape nak ikut?



2 comments:

tOyO said...

mmg lama dh mengidam iphone nie..
huhu..smpi skrg lum berkesempatan..

joegrimjow said...

lol
sape nak buat camtu?
haishhh
bazir je

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails