tajaan,

DenyutJantung!

Friday, May 14, 2010

[GAMBAR][VIDEO] iphone 4g yang mantap, new features yang mengiurkan

salam 1 Malaysia. hari ni nak bercerita entang gadget.. sesiape yang tgh mengumpul wang nak beli phone baru, sile hold dulu wang itu. simpan lagi sikit. ni ade baikkkk punya barang. ngehh

presenting... iphone 4g. fewitttttt



amacam?
terliur tak? nampak dari depan macam biase je kan,
tapi dari tepi ade lain sikit la..



ade bulat bulat bola api tepi tu.
hiiihiii

dengar nye release jun/july ni kot.
maka korang relax dulu,
pakai je lagi fon lame,
sabar sikit je lagi.
hehehee ;))

layan video ni ha,




ni sikit information nak share, tentang new features yang ade.

A few features of iPhone 4G:

Unified Mailbox (all email accounts in one area).

Application folders.

New wallpaper/background options.

A new, sleeker body design.

OLED screen.

Multi-Tasking. (use multiple functions at once without going in and out of apps).

iChat camera (on the front so you can have video chat!!!).

32G (basic) and 64G of memory.

Removable Battery.

Hi Definition Camera.

Hi Definition Camcorder.

Hi Definition audio.

Messaging light.

True GPS built in.



yang paling menterujekan ade camera depan, boleh 3g.

iphone sekarang ni satu je kelemahan dier, takleh video call.

rugi tau bayar bill dapat free video call tapi tak gune langsung,

yang multitasking tu pun menterujekan jugak tu.

hehe ;))



takpela, maybe hadiah untuk superhero plak nanti?

ermmm, uhuukhuhhukk, **kalau berwang ye**

sile jangan claim sejam sekali.

heeeeheee


lagi satu, camera ade flash wooo yang baru ni ;)


kumpul duit nuffnang, berjanggut la baru dapat.

kite orang tak glamour,

traffic pun parah,

alexa juta juta,

HAHA ;))

tapi yang ku kejar, kepuasan berblogging.

apsal nak tertype blowjob?

ape tu ha? ade maksud ke tu?

tak pernah terpikir pun perkataan keji itu. *sekarang masih kategori keji*

hahahaaaahoooohaaantu,

penangan dunia tanpe sempadan la ni.

haaaaaaaaaaaa





7 comments:

ChiLaBaey's said...

Tidah sabar rasanye untuk bersua... Apa perkataan tadi...???? No komenlah.... :)

Nur -al- Ain said...

heeeheee.. ingin bersuaaa, july nnt bersua,

saye pun no komen, mmg anasir jahat niii

Pocket said...

sabaaar!
sabaaar!
OLED tu yg tak leh tahan tuuu..

n not to forget the 32G basic!!
ooii!!!
Comp pocket kat office pun baru 40G harddrive..
adehlaaa...

ain belikan utk pocket bleh?

Nur -al- Ain said...

pocket, ngeeeee seram dgr soaln last tu.. takpe, ain dh tolong click nuff banyakkkkkk banyakkkkkk

Aiza Hanis S. said...

buat sakit hati jea beli iphone ni. tggu dah takde G baru beli. 3G la 3Gs la, skang 4G lak. org tggu yg H atau I hahaha

klik la nuff eden ni haaa. tak kekayo lg haa. hasil duit kain jo ado nak roll balik modal. nak gak raso pakai aifun cam kak in xD

Nur -al- Ain said...

woohoooo, hand dah kayo, apo laie nak raso duit nuff tu.. eheeee, mintak si comel suh blnje. ngehngeh ;))

Anonymous said...

buy ambien online is mixing ambien and alcohol dangerous - how much does ambien cost per pill

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails