tajaan,

DenyutJantung!

Sunday, May 23, 2010

[VIDEO + GAMBAR] Profail dan single siap video clip, Shahir AF8 dan Maulana AF8

Khas untuk peminat shahir, terimaaaa laaa ,


Shahir The Movie. eceeeecee, over pulak, bukan la, ain tolong tampalkan gambar dgn video untuk korang k, boleh mlayan
perasaan di sini.

layannnn~

http://2.bp.blogspot.com/_L9_lDdpPaDo/S8NYZ4KNZEI/AAAAAAAAAdw/OXEheBmLY2M/s1600/shahir+af8.jpghttp://2.bp.blogspot.com/_L9_lDdpPaDo/S8NYZ4KNZEI/AAAAAAAAAdw/OXEheBmLY2M/s1600/shahir+af8.jpghttp://2.bp.blogspot.com/_L9_lDdpPaDo/S8NYZ4KNZEI/AAAAAAAAAdw/OXEheBmLY2M/s1600/shahir+af8.jpg


PROFIL SHAHIR

Nama Penuh : Ahmad Shahir B. Zawani

Tarikh Lahir: 5 September 1988

Tempat Lahir: Hospital Besar, Ipoh Perak

Umur : 21 tahun

Jantina: Lelaki

Bangsa : Melayu

Agama: Islam

Tinggi : 168cm Berat : 65kg

Status Perkahwinan: Bujang

Pekerjaan: Pelajar Pusat Asasi UIA

Pendidikan Tertinggi: Diploma (Kejuruteraan)

Adik Beradik: 5 orang (pertama)

Hobi: Merancang masa depan.




Profail ni dapat dari astro,
tapi macam sedikit pelik dan ragu la.
budak uia tolong jawab skit,
kat uia ade dip ke?
confius plak..
tapi Shahir memang best la,
pandai dier buat mimik muke sedih tu..


http://2.bp.blogspot.com/_L9_lDdpPaDo/S8NYZ4KNZEI/AAAAAAAAAdw/OXEheBmLY2M/s1600/shahir+af8.jpghttp://2.bp.blogspot.com/_L9_lDdpPaDo/S8NYZ4KNZEI/AAAAAAAAAdw/OXEheBmLY2M/s1600/shahir+af8.jpg
http://2.bp.blogspot.com/_L9_lDdpPaDo/S8NYZ4KNZEI/AAAAAAAAAdw/OXEheBmLY2M/s1600/shahir+af8.jpghttp://2.bp.blogspot.com/_L9_lDdpPaDo/S8NYZ4KNZEI/AAAAAAAAAdw/OXEheBmLY2M/s1600/shahir+af8.jpg
http://shahirzawawi.webs.com/photos/SHAHIR-AF8/26832_1319805069278_1055312966_926271_3093788_n.jpg


http://4.bp.blogspot.com/_dvKQYljfUT4/S7OGzK3Km_I/AAAAAAAAAT0/7lmxcfer72I/s1600/shahir.jpg

http://shahirzawawi.webs.com/25301_1328833054972_1055312966_944710_220769_n.jpg

ni single pertame Syahir,
siap video clip. caya lah~




selaku blogger yang baik, saye tampalkan lagi lirik walaupun dh tampal hari tu. heheee

Tak perlu ucapkan sepatah kata
Kerna lantang terbaca dari muka
Kau dan daku sudah tiada keserasian di jiwa
Mungkin magisnya sudah hilang

Tak perlulah kita mencuba lagi
Betulkan kesilapan perhubungan ini
Bila setiap perbincangan menjadi perbalahan
Manakah agaknya cinta kasih

(Korus)
Embun pun takkan mampu menyubur sekuntum
Bunga yang layu pada musim luruh
Yang dulunya mekar di sinar suria
Bila sudah kering pasti akan gugur

Seperti cinta kita yang jelas ternyata
Semakin lama oh semakin rekah
Menimbulkan tanya, apa mungkin kita
Temu kebahagiaan dalam perpisahan..

Usah titis air mata kau tangiskan
Ku dah cukup menampung selautan
Begitu lama ku pendam tapi hanya berdiam
Kerna cuba menafi realiti




ni layan video clip RSVP, best gak lagu baru diorang ni. tapi tergeliat lidah nak sebut. heheee



RSVP - Maulana AF8

Kali pertama ku melihat hati sudah rasa terpikat
Bila kau membalas senyuman
Ku berkhayalan…
Kita berdua jatuh cinta
Kau milikku dan ku kau punya

Tapi di dalam realiti belum pasti
Ku pinta kau répondez s’il vous plaît
Jangan biar ku fikir ku bertepuk sebelah tangan
Ku rayu kau répondez s’il vous plaît
Agar dapat berakhir angan yang mengganggu fikiran

Dah tak mampu berselindung lagi
Cinta yang lahir dalam hati
Aku tahu kau juga mahu tetapi malu
Andainya benar katakanlah agar dapat mengorak langkah

Bila ku ketuk pintu hatimu
Izinku masuk
Luahkanlah ku perlu tahu
Luahkanlah isi hatimu


http://lifeplu.files.wordpress.com/2010/03/maulana.jpg





ain minat 2 ni je. yang lain kurang sikit.
iwan tu budak taman ain,
hari tu jumpe mak iwan kat pasaraya tengah borak pasal iwan.
heeeheee ;p
tapi mak dier tak popular la lagi. tungguuu



8 comments:

'Cikgu Padi' said...

minat betol awak ngan af ni kn..heheheheeee

d_eLL said...

gile jugak dnegna lagu maulana neh..

besh..

Nur -al- Ain said...

cikgu,
tak minat pun la. saje je menampal gambar kat sini ;)

Nur -al- Ain said...

d_ell, aah, best jgk. tp ain lg suke lagu shahir kot

I n n z said...

uia tade diploma.
kompom !

Nur -al- Ain said...

i n n z, mksudnye? hehehe

I n n z said...

uia offer asasi terus ke degree.
mmg tade diploma.

ninie_azriena said...

betul2..ninie agak pelik bla dgr shahir ni amek diploma kat UIA..
maner ader dip kat UIA..something wrong nie..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails