tajaan,

DenyutJantung!

Saturday, May 15, 2010

Join Contest Senang, Dapat Acer Aspire One.. ;))

salam 11.26 malam. malam ini tergerak hati nak join contest yang bagi pemenang laptop Acer free. bukan satu, tapi dua. ini dari blogger terkenal DenaiHati feeewitttt. ni gempar ni. bukan sikitsikit hadiah ni. syarat nak join contest ni senang sajo, buat entry bebas. kuak lentang ke, rame rame ke, kupu kupu ke biawak pasir ke, semua boleh. yang penting nanti bagitau sape referral.

diumumkan, referral saya ialah mieran ;))

eheheeee. entah mengape,kite seakan dijodohkan. HAHA ;))

kata azimat yang diperluakan untuk bukak pintu gua ialah :

saya tahu contest Hidup Untuk Memberi dari blog MIERAN

senang sangat ni contest ni, sambil makan cekodok pun boleh layan ;)
takde sebab mengapa anda taknak cuba nasib,
bukan ni je, referrer pun dapat duit tau.
RM20 sorang. Mieran dah dapat RM20, boleh belanje ni. heheheee ;))

anda pun join, pastu jangan ngadengade taknak kate saye referrer anda ye. nanti ngajuk, balik kampung tanam laptop. HAHAHA ;))

jap, lupe nak bagitau, kalau comment banyak banyak pun nanti dapat laptop gk..
nanti kalau awak jadikan saya sebagai referrer, awak bagitau, nanti saya bagi sesuatu yang istimewaaaaaaaa untuk awak, ok?



siapakah tuan baru mu?
adakah aku?
akan ku tatang bagai minyak penuh kelak.
ahakkkzz

pergi join cepat,
tarikh tutup ; jam 11.59 pm, 31/12/2010
lame lagi., tapi kite kan nk promosi ni,
pergipergi join sekarang,

dah, byebyee

Ya Allah, murahkanlah rezeki Ain, Perkenankan Hadiah Ini Untuk Beliau.
Amin.

ohh, thanks doakan. ikhlas tau. (walaupun terperangkap)
hahahaaaa ;)






9 comments:

AMIRA IS MIRA said...

ok..esok lusa aku wat.aku mls nk menaip skrg.

mieran said...

salam..ain kalau masa masuk blog denaihati then komen banyak2 ok :)

Nur -al- Ain said...

mira, baik bossss

Nur -al- Ain said...

mieran, baik sifu.. sebenarnye nak comment di page mieran.. tapi gune disquss tu payah la.hehee

Pocket said...

moga ain dpt acer ittu:)
dah dpt kang.. sila jual kat pocket :D
heheh Jahat!!

kak ina kl said...

ooo akak pulak berblogging untuk meluahkan hati, tunjuk kat anak akak apa yang akak masak..senang esok kalau dah kawin tak yah call mak..tanya camner nak msk ni..nak msk tu..hendak-hendak anak dara yang study kat india tu..

biar dia tau apa yang berlaku kat family dia kat sini.

sekarang ni pulak sbb syok dapat duit..sape yang tak nak duit...tipulah..sambil berblog sambil dapat duit..

Nur -al- Ain said...

pocket, eheheheee.. boleh2.. tp markup skit la.. pocket kan byk duit ;))

Nur -al- Ain said...

kak ina, betul la tu ;)) sambil menyelam minum air kan.. rezeki terhidang ambik je la kan

Anonymous said...

terima kasih join contest

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails