tajaan,

DenyutJantung!

Wednesday, May 12, 2010

Anda rase anda blogger hebat?

rase macam nak buat bloglist la. eh, bukan sebab rase saye glamour. alaaa, tolong la jangan salah paham, nak buat bloglist sebab senang tau anda semua update. sebab update kt dashboard tu suke miong la, hari tu rara-sicomel punye blog tiade update sampai 2 bulan di dashboard saye. tapi sebenarnye, rara updat eje tiaptiap hari. tengok, mane saye tak tension. waaaaa, lagipun saye suke tengok update dari blog list je, blog list yang saye follow bukan main panjang lagi, terpakse pendekkan ;(

saye memang sangat la gemar bace blog orang. suke darab 10. heheee ;) bukan busybody la, menambah pengalaman, mematangkan fikiran. bile saye rase saya susah, bace blog orang lain, kite rase bukan kite paling susah, ade lagi orang yang lagi besar tuhan uji dier, bile rase kite terbaik, ade lagi yang lagi baik tuhan anugerahkan bakat kepade mereke. lagipun bile saye buat begini, anda pun boleh la cari mane blog idaman hati untuk follow dan terjah kan. taj payah letih letih lompat lompat dari satu blog ke blog yang lain. sini jadi blog direktori la. nanti hubungan kite sesame blogger akan bertambah baik ;p nanti awak sume yang nak saye masukkan link, tinggalkan alamat rumah anda di sini ok ;)

oh, nanti letak juge alamat dan follow bloglisthebat.blogspot.com sebab senang saye nak update list nanti. muahhhhhx kat pipi saye. AHHAAA.

nak g carik keje kat kedai henpon. kene bawak resume ke ha? pastu nak kene pakai smartsmart ke? tok sah buat loklak la. HAHAHA



8 comments:

cemomoi said...

eh bukannya amoi yang keja kat kedai henpon tu slalu seksi?

~IHSAN AZ~ said...

saya kurang paham ape yang anda cuba lakukan,huhu....

Nur -al- Ain said...

cemomoi, heeeheee. kite melayu maa. haha

Nur -al- Ain said...

ihsan. alaaa. nape tak paham plak, tinggalkan list, nanti ape awak update ade di blog situ.so nanti org pergi melawat la blog awak dari sane. ok?

Pocket said...

tang pakai hensem tu mungkin tak perlu,
tp tang kena pakai 'kecik' tu mungkin...

pocket tak rasa pocket blogger hebat.
tp pocket buleh la nak meng'stalk' blogger blogger hebat :D
so... akan ku follow bloglisthebat itu:)

~IHSAN AZ~ said...

ooo,ook, so all i ahve to do is leave my link there?

Nur -al- Ain said...

pocket,

eheee, anda hebat la ;)

Nur -al- Ain said...

ihsan.. yeee, begitu la gamaknyr.. ehee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails