tajaan,

DenyutJantung!

Saturday, May 29, 2010

Buruk Sangat Ke Buruk Sikit?

internet gila LEMBAB. tadi dah tulis entry panjang melingkau, sekali nak publish internet connection buat hal, hidup segan mati tak mahu. Yang lebih menyedihkan takde auto save plak. agak nye rezeki anda tidak perlu membace entry repekan. urut dada sekarang.

di hujung minggu ni tak payah topik berat berat la, nanti terbeban, tak fun dah.

saya cume nak tau satu je, header tu buruk sangat ke buruk sikit? sape nak buatkan header (free) untuk ain? HAHAHAHAAAAA.

tambah la lagi satu soalan, lame tak masa diambil nak bukak halaman berhantu ni?

tu je,

nak tutup laptop simpan dalam almari.



9 comments:

Atiqah idrus said...

heh. xburuk pon la. meh nk tlg wat, heh

Miss Rouge said...

tak lambat la hehe. header tu? boleh comel lagi kot hehe.

Hariz said...

Cuba Perbaiki Lebih Kreatif..
Halaman page Ambe Pun Dop Molek..
Ekekek~
yang penting hasil penulisan kita :)

sekamar rindu said...

salam..

hehee...biasa la tu....

Nur -al- Ain said...

atiqah.. haaa, meh la tlg ;p

Nur -al- Ain said...

miss rouge, tu r.. cm ne nk buat nii.. hiiihii

Nur -al- Ain said...

hariz, ok2 i try my best ;p

Nur -al- Ain said...

sekamar rindu ;p

nurafiqah idris said...

better kasi lebar sket header.
lambat la loading.
:P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails