tajaan,

DenyutJantung!

Tuesday, May 25, 2010

ALLAH CALLS ON YOU

I am Mrs. Bintu Mahmud. Please contact my lawyer Ramli Sariman
(barr.ramli.sariman@gala.net)
for a very important thing ALLAH wants you
to do for Him.
May ALLAH be with you always.

bukak email tertarik dengan email spam ni, sebab tengok la ape dier tulis ,
ALLAH CALLS ON YOU.

macam tak patut la kan buat begini,
macam persendakan Islam,
dah la nak spam,
buat semak kat email, penat tau tak nak delete macam2 tu.

ape korang rase patut kite lakukan?
ade tak yang terror camne nak buat supaye tak kene spam ni,
menyampah sungguh la!


ain dapat invitation ke break party Digi, tapi tu costume party,
nak pegi ke ha?

ishhhh~


12 comments:

cemomoi said...

yang parti tu pon bley spam jugak tuu

atty's said...

macam2 kan sekrg nak persendakan islam ..

congrats ain dpt pegi party tu ..sewa lah baju .

Nur -al- Ain said...

@cemomoi

heheeee. nuffnang bg pun boleh span gk eh?

Nur -al- Ain said...

@atty's

alaaa. nk kene sewe baju maleh tu..m ano ado duit skang ni. heheee

masturah idrus said...

ish3 tak patut tul....

Nur -al- Ain said...

masturah.. mmg tak ptt !

Roronoa Zoro said...

yang email tue 2tahun lepas dah dapat.. punya lama..

hmm.. gi la party tue.. pakai kotak jer.. jadi spongebob.. hehe

Nur -al- Ain said...

roro, pki kotak? ngeeee

Aidi-Safuan said...

takyah pergi. ganti ngan aidi-safuan. :P

Yanana! said...

ko bwat je email bru mslh spam tu hehe..
g la party tu jgn lepaskan peluang ainn..:)

Aiza Hanis S. said...

pegi laa party tu. pakai baju catwoman hahahha sexy youuuu

Nur -al- Ain said...

aiza, ngehhhhhh. takmau la den... serammm

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails