tajaan,

DenyutJantung!

Wednesday, May 26, 2010

I wanna watch Toy Story 3

mase saye kecil kecil dulu, ketika berat hanye sekitar 30 KG, saya adalah pencinta televisyen. apa saja yang terpacul di televisyen amatlah menarik perhatian saya, waima iklaniklan pun amat saya gemari. tapi kata emak saya, saya amatleh gemar menonton Toy Story.
mak kate ketike saya memekak, hanya perlu bukakkan tape toy story. nanti saya senyap seperti pengsan sejam. saye ade toys ni tau, saye sayang umpama toys ini adalah harta terbaik saya pernah ada ketika ini. sekarang ada dalam almari, tapi almari tu yang telah tiada.

ketika besar lebih kurang berat sekitar 40kg saya masih minat untuk tengok Toy Story, saya tengok Toy Story 1 and 2 tanpa jemu, tanpa ragu

Dan ketika sedang menaip ini, dengan berat sekitar 39kg, HAhAAa, tiputipu, berat yang dirahsiakan, saya teringin lagi nak tengok Toy Story. tapi saya teringin nak tengok yang 3D sebab walaupun nanti cermin mata 3D buat saya pening dan menurun sebab hidung saya tak mancung, tapi demi si kacak bersuara sexy, Charming Ken saye saya sanggup meredah onak duri berliku tajam untuk melihatnya beraksi ;p

dulu ketika berat 30kg, saya cintakan buzz Lightyear, sebab suara die sexy dan matang, ooh, saya memang suka lelaki matang, HAhAA ;p

tapi saya rasa ketika berat dirahsiakan ini saya dah beralih arah kepada Ken, sekarang saya suka lelaki yang sexy pakai baju biru, macam Ken. HEHEHEEEE

poster

saya rase saya jatuh cinta pandang pertama dengan Ken sebab baju die buat dier galak. ehehehee, dah la warne peveret saya tu, blue ;) seluar pendek pulak tu, butang baju terbuka, miaaahahahaha, sexy u, i tergoda. ( tapi tidak ternoda )



mungkin patut singkirkan rasa cinta ;(
ok takpe, asalkan Ken bahagia,
daku gembira melihat kau gembira Ken,
tapi andai kata suatu hari dia pergi,
carilah aku.

~ngeeeee~

ini trailer yang buat semakin terujaaaa nak ke sana ;)



hati dah terluka dihiris melihat Ken pujaan hati bersama barbie,

biar lah saya pergi.

saya tetap nak tonton Toy Story 3 supaye nanti hati senang melepaskan Ken kepade Barbie.
i pergi dulu Ken
T____T






pstt, En.Fairul ni hanya lakonan sebab nak ticket free, awak je saye cinta ;)





14 comments:

cemomoi said...

banayak tengok tv mkan kuaci nanti lupa diri dan tak ingat nak mandi dah la busyuk lagiiii

Nur -al- Ain said...

cemomoiiiii dengkiiii

naz said...

dgr kat 3d kan? nmpk la semua luar dalam haha

Syafrizal said...

dah keluar ke?
ingat nak download la hehe

Roronoa Zoro said...

wah.. nak jugak tengok.. hmm.. bila nak kuar ek? ramai dah blogger sebut2 nie.. hehe

Nur -al- Ain said...

naz, heheee. bahaye tu kalau gitu. haaa

Nur -al- Ain said...

syafirzal, try la donlod, kalau dpt pas la sini satu dvd

Nur -al- Ain said...

roro, heeehee ;) eh ni contest tau, try la masuk ;p

ChiLaBaey's said...

Ajaklah saya sekali nanti.... :)

cracked bunny said...

nak ikuttt

zarith said...

nak tgk cite ni jugakk
hehe

Nur -al- Ain said...

pakngah. heheee ;) pakngah patut belanje saye ni .. hehee

Nur -al- Ain said...

zarith, jom jom ;) hehehe

Nur -al- Ain said...

bunny, u jauhhh.. heheheee. tataaa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails