tajaan,

DenyutJantung!

Saturday, May 29, 2010

Kaki Berlubang, Tergigit Payudara


gambar sekadar hiasan,
tiada kene mengene dengan tajuk entry diatas.
peringatan: anda mungkin kata mustahil selepas melihat apa yang dipaparkan,
tapi ingatlah tiada yang mustahil di dunia ini.
.
.
.
.


hari tu,
aku bangun tido,
mamai mamai terus lubangkan kaki buat lubang tali kasut,
sebab dapat mimpi kalau berkasutkan kaki ke kuliah nanti dapat beli BMW
sebabnya aku terus glamor,
jadi kaya,
tapi nak nampak style sikit,
aku letak la tali.
Style kan ?

.
.
.
.

blurp!
yang ni no comment.

.
.
.
.
hanya yang mustahil ialah, saya tidak merepek sehari.
ish, mustahil.mustahil.mustahil.


psstt, kedua anggota badan diatas bukan milik ku. harap maklum ;)





kite dekat tapi jauh kan,
tapi kite juge jauh tapi sangat dekat.


..

22 comments:

sekamar rindu said...

salam...

tajuknya baca dah ngeri..:)

tapi memang betul..

aren said...

errkk..uncensored.haha

Call T said...

^O^ gigit2 haha nice2

joegrimjow said...

warghhh
abes ilmu kuuu

Nur -al- Ain said...

sekamar rindu. hehehee.. ngeri er? ngeeee

Nur -al- Ain said...

aren. haaaa, jap lg ain tambah 18PL kat depan tu.. hihii

Nur -al- Ain said...

call t. hohhhho

Nur -al- Ain said...

joe.. hiii, sorry ;p

nyOng.is.me said...

mmm....nsb baik >>> ada kasut untuk dipakai di kaki dan tiada gigi atau benda tajam dicipta di payudara.=)

Nur -al- Ain said...

nyong. yup ;p selamattt

uncle said...

ohhh yg gigit payu dara tu adalah gambar terbaek!!! uncle pasti piley post lagi ain..uncle dah ghairah ni hahahahahha

Nur -al- Ain said...

uncle ni mencetus controvedi ni.. heeheee

nyOng.is.me said...

hehe...ucle smakin ligat menunjukkan kegedikskannya..kene blaja ni..=)

'Cikgu Padi' said...

ain kenape ni..hehehe..pelik2 je..hahahahahaha

Roronoa Zoro said...

agak kekucahan ini.. hahaha...

Miss Rouge said...

fuyoo. ganas nye gambar second tuh haha

NaNaJoe said...

huh!!~~ maloo nak nengok pic 2nd tu..hahaha~~

naz said...

ahahahaa eh cantik

cemomoi said...

wuih idop ke yang ada gigi tu, kang aku pulak yang kena gigit

Nur -al- Ain said...

nyong.. tau tak pe. nasib baik uncle comelll. hahaaa

Nur -al- Ain said...

cikgu padi. heheheeee ;p pertukaran hormon kottt

belalang hijau said...

omak kau!!!

termelatah lak tgk gambar tuh...

:D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails