tajaan,

DenyutJantung!

Sunday, May 16, 2010

Menyewe Tapak Iklan Paling Murah- Bermula Dari RM5

Assalamualaikum pembuka bicara,ewahhhh~ tadi check inbox, dan terkejut apabila mendapat satu email ingin menyewe ruang di belog selebet ini untuk meletakkan iklan. woohooo, i malu ok, blog ini amat picisan, mengapa ingin menyewe sini. i tak layak u. huuhuu, tapi i dah dapat teori. mungkin di belog ini akan dapat menyewe dengan harga yang murah. heheeeeee. ibarat nak check in hotel, hotel glamour, cantik, mahal la yoppp, hotel budget murah sajo..

oklah, saya pun rase tiada salahnya. ape salahnya kan. saya bukan perlu bermodal ape pun. tak rugi ape ape pun, cumenye kalau masalah pun nanti mungkin page jadi berat, make loading lame, awak semua malas nak tunggu , pangkah laju laju. hepppp, berani buat begitu? saya bertukar jadi makhluk hijau paling sexy nanti. ngeeee,


memandangkan ini hanyalah belog umpama hotel satu malam 30 hinggit, sewe di sini amatlah murah, sebenarnye saya hanya nak cas RM5, tapi nanti boleh ke bank in RM5? boleh ke ha? eh, tapi kalau transfer boleh je kan, ha begini la, penyelesaian nye ialah, RM5 untuk sewe tapak kecil come lote, RM10 untuk tapak yang lebaulebau panjang melingkau. eheehee ;)) nak promosi ape saje pun boleh.. tudung ke, website ke, blog anda ke, sile la, tiada limitation. jangan berangan nak promosi babi panggang dan pelacur murah sudah. nanti tak berkat. HAHA ;)

untuk maklumat lanjut, email je la saya - nurulaintairuddin@yahoo.com



12 comments:

cemomoi said...

nak iklan diri sendir ni kena bayo jugak ke.. sengal, 5 hengget aje

Nur -al- Ain said...

nak ko? haha.. buat banner cemomoi besar2, sure traffic jem. hee

Roronoa Zoro said...

ape susah nnak tranfer? topup rm 5 je kan sonang.. pe da.... haha..

erm.. iklan ape yg leh diletakkan ek? huhu

Nur -al- Ain said...

roronoa, pki bill la.. cm no? heheee,

iklan la apa sajo. ;)) kecuali yang haram. hahaaa

Roronoa Zoro said...

alamak.. guane nie? rugi2.. huhu..

kalo nak letak banner camne nak kira? erm.. sebulan 5rgt ek? =)

Nur -al- Ain said...

iyooo.. tgk la size, sebulan la 5 inggit.. tak cukup murah ke tu? hahaaa

Linglung said...

boleh bagi gua free sebulan dua? kasi gua test market dulu..hehe

Nur -al- Ain said...

linglung.. alaaa, rm5 je pun.. hehee

hiro said...

niaga2 yee.

kaizen shinobi said...

nice2... hehehe tapi daku x pandai wat banner daa...

hahaha kalau dah wat nanti aq roger ek? tapi cne nak bayor tuh?

pakai bill lak ko kan? ngehahhaha

Nur -al- Ain said...

@kaizen shinobi

alaaa. senang je tu.. transfer je :p ambik 2 bulan torus. hehee

Nerzhul said...

nak iklan lemang boleh tak? raya dah dekat ni. hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails