tajaan,

DenyutJantung!

Wednesday, May 19, 2010

Bacaan Wanita Sahaja. Lelaki Tak Payah Tau.

eh awak awak semua,
kalau period pakai pad ape?
rasenye mesti ramai guna Kotex kan?
sebab Kotex cepat habis dari yang lain tu,
yang lain pun asyik buat promotion membuktikan product mereke lambat jalan, terpakse buat promotion beli 1 dapat 2.
HEHE ;)



kite nak share ni,
kite beli http://www.sca.com/Global/Products/logotypes/Libresse_logo_L_01.gif
eh tolong jangan cakap tak tau er,
iklan yang banyakkk artis ade tu,
tapi yang paling best Adibah Nor la kan ;)
comellll..





nak bagi tau ni, best jugak tau Libress tu, selese jugak la. rupanye Libresse ni dah lame terkenal dekat negare lain, maybe baru nak cube penetrate market Malaysia agaknye. patutla harga dier macam mahal jugak, tapi berbaloi baloiii jugak. hehe ;)

:lain lain name untuk lain lain country, biasa la tu kan, nak fit dengan environment country:

kalau nak tau pasal Libresse tu, kene tengok iklan Adibah Nor tu, kalau tak paham jugak tengok duapuloh kali.
teeeheee

ini ape yang tertulis di belakang plastik Libresse ini,

Sistem unik ini direka khas mengikut kontur badan dengan sempurna, ia juga mempunyai alur khas yang mengalirkan cecair terus menyerap ke dalam pad untuk mencegah kebocoran, dan membolehkan anda berasa selesa dan selamat di saat anda memerlukannya!

1. permukaan selembut kapas membuatkan anda berasa kering dan selesa.

2. rekaan unik " berbelah di belakang " supaya pad boleh rapat di punggung

3. Rekaan Hadapan mengikut badan memastikan pad kekal pada kedudukannya untuk mencegah kebocoran

4. bahagian menirus agar kedudukan pad menyelesakan di antara kedua-dua belah paha dan idak berganjak.

5. cepat mengalirkan cecair ke dalam pad dan mencegah ia keluar semula ke permukaan pad. ia berlipat pada bahagian yang strategik mengikut kontur badan agar pad tidak berganjak pada bila bila masa.

fuhh, letih i type untuk u.
sila sayang saya sekarang.
T.T

saya sebagai pengguna adalah berpuas hati,
bertukarlah kepada Libresse
hehe ;)


eh, nanti mest pergi lawat sini (http://livelibresse.com.my/) tau,
ade Adibah Nor comel ;)


cuma satu je tak paham,
kenape tadi google Libresse,
ini yang keluar :

http://img9.imageshack.us/img9/3138/l23f21c84eeb040e4ba3fa3wn1.jpg



ini duta Libresse ke?

LOL!

ha,awak yang tidak period terjah sini jugak ye?
ha, kan dah menyesal,
eh tak jugak, boleh belikan satu untuk isteri,kekasih,ibu anda.
kan kan kan?
heheeeee
;)

byebye semuaaa








9 comments:

Yanana! said...

wahaha ain beli juge libress tu..hee akupon nk try gak lah..heboh nau kt tb iklan die.huhu..
err just wanna share,haritu mkcik aku tgok iklan adibah noor tu,habis dikutok kot..huu mgkin iklan tu mnimbulkan rse xselese 4 certain people, biasalah msian nie kann..u know what i mean..huhu~~

Liyanaa. said...

haaa berapa rm satu tu hoi? belum nk pergi shopping so tatau T_T

ChiLaBaey's said...

Alamak terkantoilah pulak... hehehehe.... :)

Nur -al- Ain said...

yanana, mama aku yang beli, aku tukang test je. hahahaa.. la ye ke? comel je iklan tu, g la try ;)

Nur -al- Ain said...

liyanaa, alaa, nak plastic ni xde lak harge, lupe laaaaa. sorryy.. tapi cam mahal gk la 6 lebih kot. kotkotkot

Nur -al- Ain said...

pakngah, eheheeee~ nyesal tak? ngeee

uncle said...

uncle rasa permukaan lebar tu nak menyerap lebihan kot..dan menirus untuk memastikan tiada kebocoran yg berlaku..ehhh uncle silap rumah lah pulak..uncle citer pasa lain hahahah tunpang laluuuuuuuuuuuuu

Nur -al- Ain said...

uncle, hahhaahhah. uncle buat lawak errrr

cemomoi said...

aku? no komen.. eh terkomen la pulakkk

camana aku bule masuk kat sini aaa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails