tajaan,

DenyutJantung!

Friday, May 21, 2010

[ VIDEO + GAMBAR ] Aksi Ranjang USTAZAH Dan Warden!

agaknya siapa lagi yang layak untuk kite percaye di zaman serba canggih ni?
nak percaye polis, dah lame institusi ni kurang kepercayaan rasenye,
percaya pegawai kerajaan? ratarata sanggup ambik risiko terima macam2 jenis suapan.
yang paling memalukan sekarang ni ustazah pun dah tak boleh nak dipercayai.
USTAZAH (!?) anda semua sedia maklum kan pasal kes ustazah kantoi dengan warden tu?
memalukan la insiden ni, tak sepatutnya berlaku.
nampak sangat tak ikhlas dalam mennyandang profession ustazah tu sampai tak terlintas nak jage name baik 'ustazah'.


yang akan menambah huru hara, sebab satu ustazah,
semua ustazah pun akan tercalit terkene bau taik tu.
macam bidalan.
sebab nila setitik rosak susu sebelanga.
haissss

apa nak jadi dunia ni?


buat ape sensored? biarkan je la kan.

pandai buat pandai la tanggung!


nasib baik video ustazah dengan warden takde kat sini, kot tak,

aku publish je,.


tengok video yang baik je la, tengok yang bukan bukan nanti buat gelap hati je ;)



39 comments:

Liyanaa. said...

alaaaaaaaaa ingat video betul AKAKAKA ;p

gades ain said...

aiyoo ustazahhhh! ape nie. haishhh! dunia da diakhir zaman betol! wat malu jekkk.

joegrimjow said...

lol
ustazah laki ni
kekeke

Nur -al- Ain said...

liyanaaa
,heppp. jgn gataiiii

Nur -al- Ain said...

gades ain name same ;) hehee, ye la kan.. di hujung tanduk

Nur -al- Ain said...

joe,, heeeee. joe usehe nk cover la tu

Cmte. Valter said...

Hello dear friend Nur-al-Ain, thank you very much for your visit, Thursday of successes and peace my friend. Hugs Valter. :)

Nur -al- Ain said...

cmte valter

;)

rizputra7 said...

la...ingat ustzah yg tutt tue...hehhee

Othman Juliana said...

bukan nak menyokong, apatah lagi nak menggalakkan. Tapi, yea pun nak ber'ehem2 gitu-ngape la pi rakam. Hah, kan dah haru ustazah & warden oiiii!

**inilah, kerana nila setitik-rosak susu sebelanga. Kan skang dah dah rosak nama pemegang status 'ustazah'~ aih!

Roronoa Zoro said...

hehe... laki ke joe? tenet aku sekat2.. xdapat bukak youtube..

Nur -al- Ain said...

rizputra..
heheeee. xleh nnt hati gelap

Nur -al- Ain said...

othman julian, betul2.. pandai makan tak pandai simpan. hhaaaa

Nur -al- Ain said...

roro zoro. olalala, rugi2. heheee

cemomoi said...

aik takde stok ke?

sendiri mau ingat n jaga diri jadikkan pengajaran

Pocket said...

ustazah pun ada keinginan
heheh:)

so beza antara ustazah tu ngan kita would be...
dia kantul :)
kita tak.. heheheh

aina said...

ha.. aku pun baca dalam paper.. subhanallah, keji je siap rakam lak ai.. :(

ChiLaBaey's said...

Wat suspen jer... hehehe.... :) :) :)

Nur -al- Ain said...

cemomoi, takde,tak simpan

Nur -al- Ain said...

pocket, tp dier ustazahh, harus la jg name baik ustazah kan?

Nur -al- Ain said...

aina.. tu la, xyah la rakam bagai kan.. ngekk

Nur -al- Ain said...

pakngah.. heheeee ;) mmg sj buat saspen

zameermus said...

ustazah ke ustaz ke org biase ke,sme je..pucuk pangkalnye iman..klo dh xde iman macam2 leh jd..dia xkn wat cam2 klo time tu dia de iman..tol x..hehee

wan nurfazliyana said...

tak boleh dikira sgt zaman sekarang.kan3?tak tau yang mana baik.

Nur -al- Ain said...

zameermus ;
btulbtul.. tepuk dada tanye imann

Nur -al- Ain said...

wan.. betul tu., takde sape boleh percaye dh skang

Legasi Piston Pecah said...

ish...
pelik ek..ustazah tu...
entahlah...benar jugak kan..dia juga manusia tak lari dari buat kesilapan.cuma dimana pergi semua ilmu agama yang ada? kurang difahami?

Anonymous said...

apesal pulak nak rosak title "ustazah"?tu hal peribadi individu tu..lagi satu..yg duk mention polis,pegawai kerajaan tu apesal?sbb kerajaan?modal utk mencetus spekulasi laa katakan..haihh sempit btui kotak pemikiran penulis nih..

Nur -al- Ain said...

legasi.. dunia semakin pelik kn..

Nur -al- Ain said...

anon .. hehe ;) thanks. lame mengharapkan dapat comment menghentam gini ;) serius tak tipu!

Sempoi said...

hmm klu aku biar je kite ckp title ustazah..tuu biar ustazah2 yg lain jadikan pedoman jgn dok buat mc tuu.. biarla nama yg baik tu sepadan dengan akhlaknya kan.. buat yg bergelar ustazah jgn tiru adegan ustazah yg truk tuu buat malu kaum ustazah ja.. sama juga pompuan2 yg pakai tudungg..pki tudung tu wajib tapii jgn dok p wat maksiat laa mencemrkan hukum Allah taux.. berdosa besarr.. skgni org nk wat baik pun dh risau takut tersilap langkah sekali habiss.. pepun berjaga2.. ok islamm for all

Sempoi said...

haa satu lagii aku nk bagitau.. zaman sekrg nii dh xleh nk tgk title seseorng dahh..xkira la ngaji agama ka ngaji akadami ka. sains ka.. yg kita nk lihat adalah pada pribadi org itu sendiri.. akhlak org ituu.. bukan pada apa yg die blajar.. sebb nabi sebut ilmu tanpa amal ibarat pokok yg tidak berbuah.. mknanya xde hasil n xde pe la..skadar ngaji n ade pengetahuan ja.. kan kan kann islah nafsak wad'u ghairak(perbaiki diri dan ajak yg lain utk baiki diri)salamm

Nur -al- Ain said...

sempoi. fuhhhh~ meremang bulu dade bace comment ni. eh, bulu roma. heeee.

memang padat, ape la gi yang perlu diulas?

setuju sgt la dengan pendapat ni, para ustazah yg lain patut jadikan kes ni pedoman la.yang bukan ustazah pun beringat la,

satu yang penting, dunie dah semakin canggih kan, make nye privacy anda pun semakin limit.

dulu ayah pernah cerite dier blja dgn ustazah yang sempoiii gile, siap boleh mencarut bagai dlm kelas. ahahaa

fana said...

hahaha video tu muka mcm ceot kingston! =p

Pendekar Berkuda said...

penyumbang lagi...haduss...

ANDA PERLU TAHU INI

aiman ali said...

Memg dah akhr zaman

Anonymous said...

Normally I don't learn article on blogs, however I wish to say that this write-up very compelled me to check out and do it! Your writing style has been surprised me. Thanks, quite great article.

Here is my site :: live hardcore sex cams

Anonymous said...

Ahaa, its good conversation about this post here at this blog,
I have read all that, so at this time me also commenting here.


My homepage ... http://www.hummaa.com/

Anonymous said...

Thankfulness to my father who informed me on the topic of this website, this
weblog is actually amazing.

Here is my homepage; live web cam sex

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails