tajaan,

DenyutJantung!

Friday, May 7, 2010

Aku Dah Pulang

anak di perantauan dah sampai ke rumah.. weeeee, gembire dah abis exam masih terase ni, tapi cuti sem mcm ni tak best gak. adikadik sekolah, makayah keje, kekasih pun mungkin kerja. neneksayang dah takde ;( maka? duduk rumah tido? aishhh, mane patut anak dara tido sahaje. heheheee, tapi yang tak best, rumah atas bukit, line broadband lembab kuasa kuda. nyampah tu. kene ade kesabaran yang tinggi nak upload gambar nanti.

tadi sebelum balik, singgah alor gajah, Menteri Kewangan Keluarga saya kirim belikan inang-inang. yang keropok pulut warna warni,kene goreng tu. tapi lepastu mesti saya kene jadi tukang goreng. tapi tu la, untung jadi 'Along', boleh delegate kerja. heeeheee. ok ok,point dia ialah, susah sangat ke buat inang-inang tu sampai harga dier mahal (untuk bende tu la) pastu macam semua bende jual kat kedai tu mahal. nampak macam ambik kesempatan je. yela,memang tu macam di Melaka je ade jual, mungkin sebab tu dier boleh jual mahal. ok la, saya halalkan je. letih nak mengomel dan pikir panjang.

nak relax je ni. lepas ni nak buat blogwalking dengan rajinnya. yeeeyeee.

esok pergi tengok teater. agakagak seronok tak tengok teater? ke ngantuk er??



2 comments:

AMIRA IS MIRA said...

tgk teater dengan family ke??
hahaha

Kapten said...

rumah ko atas bukit ker?
view camana? blh skodeng apa org buat kat bawah bukit tak? hehe



Latest Entri: Ciri Wanita Yang Menawan Lelaki

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails