tajaan,

DenyutJantung!

Friday, May 28, 2010

Persoalan Yang Masih Tiada Jawapan


1. Kenapa Project Alpha keluarkan project semase Ain keluar?

2. Mengape tak pernah merase dpt RM20?

3. Kenape bile makan nasi wajib tambah 2 kali? kalau tak tambah macam tak lengkap.

4. Kenape broadband masih boleh digunakan walau dah 3 bulan tak bayar?

5. Kenape mase kene buat keje rumah macam letih lesu nak demam, tapi semase memblog macam segar bugar?

6. Macam mana nanti kehidupan berumah tangga (?)

7. Anak nanti comel ke tidak? kulit dier warne ape?

8. Nanti nak bersalin operate ke normal? sebab due2 macam seksa.

9. nak beli laptop vaio putih ke pink?

10. Kenape kalau bace post orang lain best, post ain tak best sahajo?

11. Best ke jadi artis? macam tak best sebab tak boleh korek idung merate rate kan?

12. Errr ... Kenape wujud post begini? Perlu ke?


12 comments:

Syafrizal said...

broadband bagi peluang..
nanti dia hantar along suruh bayar haha

Nur -al- Ain said...

syafrizal. heheheeee.. tu macam ain kene lariii awal2 la ;p

can ili be akmal? said...

broadband macam makin slow.celcom.celcom..3bulan tak bayr tapi masih ley gna internet?baik dowh

alin said...

gi sungai congkak kt hulu langat!heeee:p

'Cikgu Padi' said...

dah kenape ni ain...pelik2 je persoalannya...hehehhee

zarith said...

so agak agak dapat jawab tak semua persoalan tu?
hehe

NaNaJoe said...

haiya, ini olang satu negeli sama wa lor...hehehehe~kena jwb satu2 soalan tu ke? :P

Nur -al- Ain said...

@NaNaJoe

idup n9. hehehehehe

Nur -al- Ain said...

@can ili be akmal?

gerukband mmg dh semakin lembab! gerammmmmm

Nur -al- Ain said...

zarith, masih tidak bertemu jawabannn. hehehehe

Nur -al- Ain said...

cikgu padi.. hehehehe, mood hr wesak kot. haah

Nur -al- Ain said...

alin, sg congkak yg cerite hantu tu ke?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails