tajaan,

DenyutJantung!

Thursday, May 20, 2010

[ GAMBAR ] Ketty Natalia Rasul, bekas protege Ziana Zain.

saye sebenarnye tak layan sangat pun segale jenis rancangan realiti ni. ehehehehe, suke paparazi tgk time diorang berlatih, kene marah, time buat concert, malas la nk tengok,, dah berabad tak tengok AF. ahaahaa, bosan ke. tak rase ke AF tu bosan?

terkejut jugak bile tengok mentor, boleh plak Kak Ziana Zain tuka protege. sepatutnya Thalia kan, ditukar dengan Mohd Izwan Mohd Nor (mohd). sebabnye Kak Ziana kate Thalia muda lagi, tak bersedia lagi.. tapi memang agak kesian la, tapi ok ape, merase glamour kejap. hiihiii. tapi yang pelik mase mulemule rasenye dier bertudung, tetibe tak bertudung dah. haishhh, tak bagus la begitu kan.





Thalia mentor 4, thalia protege ziana zain

: dah tak pakai tudung :

notabawahentry : saya rase mentor lagi best dari AF. hehe ;)





12 comments:

Amieynna Amin said...

salam..
saya rasa mentor da terikut af..
nak wat gimik kejutan..
xsuke kejutan..

FarhanaDr said...

Hoho.. Pakai ikut musim kot..

Ye ye.. Sokong!! Mentor lagi best.. Suke ayim.. Tapi suke shaq gak.. Suke Ila.. Adi.. Haish.. Sume laa suke.. Hik hik.. *err.. betul ke nama2 depa ni.. haha..

Nur -al- Ain said...

amieyna, alaaa kejutan la best ;) oopocottt

Nur -al- Ain said...

dr, tak patut gitu kn, tidak ikhlas.. heeehee

Roronoa Zoro said...

pakai tudung kan best.. lagi comel dan menawan.. dapat pahala lagi.. hehe..

Nur -al- Ain said...

rorozoro,
hehee. nape blog hang takleh bkk? pasal iklan tu terus email je bleh? sbb blog rorozoro ain gagl memasukinya,. kenape tak tau la

etam grecek said...

salam kenal ain

etam grecek said...

salam kenal ain...

Legasi Piston Pecah said...

tulah..
masuk dunia seni pasti gitu kan..cabarannya pasti ada...

dari bertudung tak bertudung?no komennn

FyZa said...

dah borink tgk af..layan mentor lg ok..eh sora thalia nie sdp la..x sngka lak dlu dia b'tdung..ish3..

Nur -al- Ain said...

legasi, fuuyoo awak ckp cm artis lah.. ehhh awak artis er?

Nur -al- Ain said...

fyza, tgk kat forum la tu.. kalo sdp np ziana xnk errr

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails