tajaan,

DenyutJantung!

Thursday, May 27, 2010

SEORANG Manusia MeLiwat SEEKOR Kambing Biri Biri



apo la kau ni?
takdo ko kaedah lain?
poning kau ni, apo kau tengok kambing tu iras Angelina Jolie ko?

kalau keturunan den ni, den sulo!


oh, den tau ni cito lamo, den memang gomar mengungkit!
T.T





27 comments:

Pocket said...

dah tu nak wat camana...
kambing jer yang mampu dia goda,
low self esteem kut budak tu, tak leh nak ngorat wanita sebenar.. kambing pun jadilah..

tp sakit mentalnyer..
buleh 'bangun' tu yg tak paham tu..

Nur -al- Ain said...

pocket, heheeee ape yg bangun?

i tak phm la, i naif.

hahahaaa.

kambing tu macam angelina jolie tu, suare mcm britney. ahhahaa

cracked bunny said...

xde orang dah kee klo nk buat ponnn,eiiiiiii.geli la dia nii

ASaDa RyutaRo said...

kesian lak ngn budak tu. hahahaha..

ntah mano poie akal budak tu..

mungkin hanya kambing yg mampu dia ngorat. erkk!!

Nur -al- Ain said...

asada, ado wayar shot agak eh ni. orang waras takdo camni do

Nur -al- Ain said...

bunny, org ramai, tapi kambing lebih cun .. hahahaaa

Pocket said...

err, apa yang bangun yer?
'semangat!!' gitu gitu lah!!

(Malu nak citer plak... larikss!!)

sweeTSour said...

Alahai kelakar lah budak 2..dengan kambing pn boleh jd keje..

Legasi Piston Pecah said...

haha...

@pocket ko pelik?aku lagi la pelik..imaginasi tahap sampah betul budak tu...banyak sangat tengok pa ntah sampai gitu..hoho

@ain nanti U dah kahwin sure faham lah...

naz said...

susah bayar je la ayam pun ada rm10 20 30 ma dari bAntai nya kambing

Amri Bahruji matPuisi said...

kite liat die balik.. baru die tau sakit ke x.. hua3...

Roronoa Zoro said...

apa yg bangun? hahaha..

erm.. nafsu songsang.. nak buat camna.. hmm.. kambing tue dah haram untuk makan.. jadi kena buat camna ek? sembelih n terus tanam ker??

NaNaJoe said...

aishoo.... da xdo bondo lain ko nak lopeh gian? kambing pon jd..hahaha~

Nur AtiEtin said...

ble nafsu memuncak,mcm nie la jadinye..kesian kt kambing tuh..tp nasib die tak tempelias nafsu dia kat adik dia ke,mak dia ke..ee..nauzubillah..kambing,ape brg..org pegi la liwat buaya kn..wkakakakaka

Nur -al- Ain said...

@Pocket

alaaaa, nak tau! ngeeee. tetibe mcm tau. hahahahaaaaaaaa

Nur -al- Ain said...

@sweeTSour

tu la psal, bukan kelaka, miongggg

Nur -al- Ain said...

@Legasi Piston Pecah

heheheee ;) ape la yang dier tgk ek.. polik

Nur -al- Ain said...

@naz

dier takut kene hiv lak kot. hahaaa

Nur -al- Ain said...

@Roronoa Zoro

kambing tu boleh mkn r.. tak haram. jap2 ain g crk artikel nyeee

Nur -al- Ain said...

@NaNaJoe

tu la, macam dh kurang bona manusio. kawin kan kau dgn kambing tu kang. tau la nasib kau. hahaaa

Nur -al- Ain said...

@Nur AtiEtin

mak oiii, boyo. ade bran. hahahaaa

Nur -al- Ain said...

@Amri Bahruji matPuisi

tak hingin nk liat dier. hahaaa.. nak sulo sajo

apih el nino said...

gersang sangat kot budak ni.
hahaha.

Nur -al- Ain said...

apih, tu la pasal// hehehee

Arisa Mihashi said...

what the? nafsu binatang sampai nak buat dengan binatang.

Nur -al- Ain said...

@Arisa Mihashi

tu pasal la name nye nafsu binatang.. heheee

Anonymous said...

'adik' aku pulak terbangun dok baca komen2 ain ni. hehehh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails