tajaan,

DenyutJantung!

Thursday, May 27, 2010

Pengumuman Yang Tak Berape Penting

hello bloggers ;) ain nak kongsi kisah sedih untuk new followers ni,

begini kisahnya,

ain dah tak boleh nak follow memfollow lagi sebab dah capai limit. sedihhh wooo~ mase blogwalking byk blog bestbest, tapi takpe ain dah bookmark, nanti delete blog yang tak active yang ain follow. kenape la kene ade limit pulak kan, biaq pi la nak follow bape juta million pun kan..

new followers boleh tinggalkan link kat http://bloglisthebat.blogspot.com , nanti ain letak link di situ sebab ain refer entry baru di situ, dashboard blog ain ni dah monopos, dier nyanyuk sikit. hehee ;) so, ade entry baru boleh terjahhhh ;) tengah cuti ni membace kisah orang je, kadangkadang siap nangis depan lappy, ketawe depan lappy. HAHA ;) yang bukan follower pun boleh je tinggalkan link kat situ, lagii ramaii, lagi meriahh kan ;)

oh bloglisthebat tu, korang tak follow pun takpe, just tinggalkan link, taknak exchange link pun takpe, Ain tak kisah ;) itu kan hak anda ;)

ain sekarang category hantu blog sebab, bangun je tido on lappy, pergi buat ape yang patut, ngadap lappy sampai pagi hari kalau takde temujanji la. hidup ain 90% di dalam bilik mengadap laptop HP yang semakin girang teroff sendiri.

oo, satu je nak share la, yang rajin buat blogwalking, tinggalkan jejak dalam shoutbox tu, please make sure betulbetul your link tau, sebab ade yang link tak de, so tak dapat nak buat kunjungan balas. Basikal selalu begitu. HEHEE ;)

ok, nak smbung teroke blog yang hebat ;p




34 comments:

Roronoa Zoro said...

weee... ok3.. hehe

anyway, yg iklan tue ada kesan.. thx.. x siap2 masuk sini.. =)

kitatauke said...

oh..ade limit gak ehh???tak tau la plak...:)

Yatre Hayati said...

wow...follow memfollow pown ada limit jugak ek?? baru ku tahu..heee

Liyanaa. said...

eh eh dh berapa org ain follow? ynn baru follow 200+ lebih je?

Fida Abd Rahman said...

eikk. tak tahu pun yg blogspot ada limit utk follow org. waaaa! susah laa kalau macam tu. haisshh.

btw, salam perkenalan! ;)

Nur -al- Ain said...

@Roronoa Zoro

lege ain dengar ;) takut gak tak berkesan. heheee

Nur -al- Ain said...

@kitatauke

ade la, 300 org kot

Nur -al- Ain said...

@Yatre Hayati

ade.. 300 limit kot

naz said...

fuyooo popular gila ni.
ahmadnazrii.blogspot.com

Nur -al- Ain said...

@Liyanaa.

hari tu dah 300, nak follow org kan dier kate u have reached the limit.. mlm td dh start delete mane yg tak perlu..

Nur -al- Ain said...

@Fida Abd Rahman

kite pun baru tau gak

salam perkenalan jugak ;)

Fida Abd Rahman said...

tak per laa. at least tau juga drpd tak tau langsung kan? eheh. thanks bg info :)

ChiLaBaey's said...

Itu bukan hantu blog tu Ain, tapi hantu main laptop tuhhh.... Eeeeee tatut..... Sorry gurau2 di waktu petang.... ;)

NaNaJoe said...

wah...dah jd hantu blog ye? hehhee~~ bleh la jd blogger tegar pas ni~ :)

cemomoi said...

woih sama jugak jadik antu blog jangan sampai terhantuk kepala yea

Mario said...

uikkk...ada limit ke weh...ishhh

Nerzhul said...

bace blog jangan lupe makan nasik. hehe

atty's said...

owh ade limit gak rupanya ye ain ..
kty pun baru je tau ..sukati lah kan nak follow brp byk ,.tak besh cenggini

Aidi-Safuan said...

dashboard blog ain boleh monopaus? tak sangka plak blog ain nih pompuan erk. ingatkan lelaki. :P

Syafrizal said...

buat blog awak ni Do Follow.. nanti jadi backlink ke blog mereka..

Miss Rouge said...

fuyo! sampai abes limit followers! heheee. takpe i slalu comment sini mesti u ingt i hehee

Liyanaa. said...

i pun dh mula delete yg tak perlu hihi

Nur -al- Ain said...

@naz

naz, heheee. takde glamor de, naz lg glamour ;0

Nur -al- Ain said...

@Fida Abd Rahman

no prob ;)

Nur -al- Ain said...

@Liyanaa.

hehe.. selamat mendelete ;p

Nur -al- Ain said...

@Miss Rouge

hehe.. iye2.. u tinggal la kan link kt bloglisthebat tu ;p

Nur -al- Ain said...

@Syafrizal

cm ne tu er?

Nur -al- Ain said...

@Aidi-Safuan

hahaaa. 2 alam ;)

Nur -al- Ain said...

@atty's

tu la, tak best kan. ishh

Nur -al- Ain said...

@Nerzhul

lupe pun bgs jgk, boleh kurus.. heheee ;)

Nur -al- Ain said...

@Mario

ade la.. tak caye tanye ain. hehee

Nur -al- Ain said...

@cemomoi

heheheee. baik lah ;p

Nur -al- Ain said...

@NaNaJoe

tu tahap sifu tu.. ain adik2 sajo. hahaa

Nur -al- Ain said...

@ChiLaBaey's

hahaa. hantu bai takpe pakngah ;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails