tajaan,

DenyutJantung!

Wednesday, May 26, 2010

Cara Nak Tengok Jadual Sem July 2010 UiTM dihatiku.

entry ini khas untuk aina husna, heheee.. tak tak, untuk semua warga uitm yang masih belum tahu, yang dah tau tepuk tangan untuk diri sendiri, hepppp, jangan pangkah pegi jalan jalan kat bawah ;)

ok la aina husna, begini caranya nak tahu kelas semester depan, hehe ;)

1. log in ke uitm student portal. ini perkara asas, sila jangan malukan saya kate tidak reti juge, hiiii~

2. ha lepas masuk terus bagi signal pandang kiri, nanti nampak yang [ new ] kelipkelip ku sangka api tu kan - academic calender-academic session 2010-2011. jangan pilih tu, itu bukan yang kite carik. heheheee

3. lepas tu kan, rasenye kite dah terikut jalan panjang la, jom ikut shortcut la, copy paste je la url ni, http://icress.uitm.edu.my/ tak pun pegi je click situ, heheheee, alaa, jangan la marah. i pun tersesat tadi di student portal. ngeeee~



: nanti akan ketemu ini :

baiklah sekarang tekan enter.,
jangan lupe bagi salam tau ;))

bile tekan enter keluar ni kan, tekan Here yang purple tu, nanti keluar - the page cannot be found. kahkahkah. ok,ok, click la yang atas sekali tu - please click here for course schedule.

:ini la yang akan terpampang nanti:

pilih la anda kampus mana, aina husna pilih AG-Kampus Melaka ye ;p

taraaaa, dah terpacul segale coz yang ade, maka anda pilih la coz yang anda ambil sem depan. aina husna kalau lupe, pergi ENTRY INI, tengok gambar course registration ain ok ;) yang sape ambik AC220 pun boleh tgk la ape course sem 5 nanti. same je kan.


ini lah hasilnya nanti penat lelah kite , telah membuahkan hasil ;p

:ini contoh untuk paper FAR430:

nanti pilih anda kelas mane catat atas satu kertas kosong, jangan catat kat angin okk ;p


itu saje la nampaknye hari ini, ain nak pergi sambung kira bulu unta.

tataaa ;)















11 comments:

cemomoi said...

aiseh ... salah parking la. ni untuk bebudak sekolah je, pakcik dah tak skuloh

SheY PuLL said...

su budak UTM..na katcii x leh pun..:Pk tgo

Syafrizal said...

tahniah kalau dapat result gempak hehe

Nur -al- Ain said...

cemomoi. pakcik ni ado sajo laaa

Nur -al- Ain said...

shyepull, errrr. tak phm lee

Nur -al- Ain said...

syafrizal.. heheee. kot dpt

ChiLaBaey's said...

Kenapalah dulu takde benda2 macam ni... kalau tak kan senang untuk buat rujukan... :) Untung korang sekarang.... :)

Nur -al- Ain said...

pakngah, zaman makin maju ;)

aina said...

woi aina husna di sini. thanks bebanyak ar. ti nek aku blnja karipap kat cafe. hahaha. gembira gembira !!! thanks nur-al-ain

aina said...

woi aina husna di sini. thanks bebanyak ar. ti nek aku blnja karipap kat cafe. hahaha. gembira gembira !!! thanks nur-al-ain

fideila said...

jadual tu dah confirm punye ke ek?
mintak-mintak jumaat xada kelas.hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails