tajaan,

DenyutJantung!

Friday, December 16, 2011

[GAMBAR] Ariff Alfian Rosli, Disangka Hilang Di Dublin Rupanya Sedang Bahagia Bersama Pasangan GAY!









bahagia nya kau melayari bahtera rumah tangga. mak ayah kau kat kampung tanggung hutang kau lepas tu.. mak ayah kau kat kampung buat kenduri hajat jangan kan kau hilang kat Dublin tu, kau kemain senyum lebar dalam kenduri kau kawin dengan kaum sejenis ni ye. ape punye orang takde hati perut betul. kau asyik sangat pikir diri kau sendiri. takpe la, mungkin hari ni kau bahagia, esok esok kau jangan lupa, hidup ni macam roda kan, ingat jugak, doa mak ayah makbul. jangan esok kau balik jugak Malaysia lepas diceraikan laki/isteri kau. mungkin jugak kau balik siap pakej dengan penyakit kelamin segala macam. aku bukan doa tak baik untuk kau, aku ingatkan je.kahkahkahkahkahhhhhh

lagi satu aku tak puas hati, apsal kau nak kene pakai baju melayu plakkkkkkkk? nak tunjuk kau jantan sangat kahhhhhh?

kalau pun ini kes tipu,fitnah semate mate, motif siap comolott?




aku saspek dier jadi isteri la, sebab kan kening dier handal wooo macam ziana zaingg.. bibir macam qiela feriferi

Tuesday, December 13, 2011

[GAMBAR] Kuala Lumpur dilanda banjir sekitar National Library

salam satu Malaysia

quick update :
KL dilanda banjir teruk hari ni!
dengarnya National Library teruk terjejas,
jalan pun jem teruk


credit : Facebook - Syahriman Nordin 



KUALA LUMPUR: Hujan lebat hampir dua jam menyebabkan banjir kilat di kawasan takungan Sungai Bonus di Lorong Gurney, tinjauan foto dari tingkat 15 Wisma Bernama di sini hari ini. Air takungan itu juga melimpah kawasan berhampiran termasuk Pusat Latihan Polis (Pulapol). - fotoBERNAMA (13/12/11) 
credit : MyMetro



Thursday, December 8, 2011

Thursday Love Quotes



 glad i have both :)

Tuesday, November 15, 2011

[GAMBAR] Rahsia Cantik All in One- COCOA COLLAGEN POWER PLUS!! Promotion!! murah murahhh!

hello gegirl and boboy sume!
hiuhiuhiuhiuuu mahap sawan gedikz datang tanpa diundang sekejap.
ni den tongah excited ni nak hapdate pasal COCOA COLLAGEN POWER PLUS yang promotion kat bawah tu ha. excited tau ahkak nak berkongsi rahsia kejelitaan yang affordable untuk uolzz.. heheee ;p

cerita panjang lebar pun tak gune, meh sini ain bagi testimoni dari ain sendiri, ni kire ain dah gune sebulan, 30 sachets baru promote kat uolzz, ye la, nak promote kat orang kite kene la test dulu kan, kalau promote tapi tak kompom laie kang korang dh beli, hampaaaaa, pakat rendam aku dalam air cocoa collagen ni kang, haaa tak ke kes naya namo er tu!

ok setelah penggunaan selama sebulan, saya dengan jujur mendapati :

1. Tapak Kaki Saya Yang Dulu Kering Kontang Tidak Bermaya Kini Kian Lembab Dan Alive!
waaaaaa akak tak tipu dek nonnnnn, tuntutan kerja(practical sebenarnya) menyebabkan saya duduk selama lebih kurang 8 jam didalam air-cond yang kadang kadang sejuk, kadang kadang tak rase langsung! pfuhh, kulit kaki sangat keringggg! bile kering ade la ketuat la, ketuet la,ketumbit la, di mana ini menyebabkan, saya tidak yakin dengan tapak kaki sendiri (?) HAHAHAHAA seriuss ni.rase hodoh je tapak kaki, walaupun letak losyen sebotol sehari, ia nya tidak membantu pungg! selepas hanya 2 (DUA) hari minum COCOA COLLAGEN POWER PLUS, wahhhhhh tak sangke kaki dah lembab! tak payahh hokehhh memalam sebelum tido pakai losyen kat kaki, pastu memalam nnt mase nak kencing tetibe nak jatuh sebab licinnnn.. HAHAAA macam korang tak pernah!

ok, next pengakuan --->

2. Wajah Kurang Berjerawat, Ade Tapi Malu Nak Bertapa Lama Lama.
nasib saya tak berape baik, tuhan kate saye lebih manis ade jerawat di pipi..hehee lagipun kalau takde orang mcm saye ni, haaa ce citee cm ne produk kosmetik kat pasaran nak lakuuu? haaa nampak tak betape penting fungsi saya dalam pusing atur ekonomi..hiuhiuhiuuuu.. okeh okeh ke landasan yang benar - jerawat saya meninggalkan parut tapi bersyukur tidak meninggalkan lubang, saya telah mencuba pelbagai produk untuk memudarkan parut jerawat. Alhamdulliah, ade yang dh menunjukkan kesan positive, tp saye perasan sejak consume COCOA COLLAGEN POWER PLUS, parut jerawat makin pudar, lepas tu kan bile ade jerawat, nanti dier macam segan lepastu esok tu dier mati, HAHAHAHAAA takde la,terpakse usap jerawat selama seminggu! yayyyy gembire tau ;) tapi biasa la, di kala hormon terumbang ambing, muncul seketui due, tp tu la, dier cepat mati ;)) masalah resdung pun Alhamdullillah macam dah kurang sikit gatal hidung pagi pagi ;p

3. Rambut Kurang Gugur
HEHEHEE yang ni tak tau la perasaan ke kenyataan, tapi memang ade rase dah kurang gugur sikit. tak tau la sebab consume COCOA COLLAGEN PLUS atau pun sebab rambut dah mati, maka tak nak gugur. huuuuu tapi akak opis pun mendakwa rambut beliau semakin senang diurus. haaaa ada kemungkinan ini disebabkan COCOA COLLAGEN PLUS ;)

5.Berat Badan Dah Turunnnnnnnnnnnn!! YAYYYYY
dalam banyak banyak kejayaan, kejayaan no.5 ni yang paling dicintai dan disukai serta dinanti! HEHEHEE rahsia nye sangat mudah, setengah jam before sarapan, minum COCOA COLLAGEN POWER PLUS. nanti after that sarapan la. jangan skip sarapan hokehhh, sarapan la sangat penting untuk pen-diet. hehee, percaye atau tidak, lepas minum ni nanti, anda akan rasa tak lapa masa time lunch, so masa lunch boleh makan yang sanagt ringan, macam roti ke or anything la. Tapi yang part sangat best, COCOA COLLAGEN POWER PLUS tolong reshape pehe. hehehee ni akak yang berpehe fafau veryyy the like tau! memang la tak tetibe pehe mengecil, tp dier reshape pehe, jadi elok la sikit nampaknye.. heeeee


4. Aset Yang Ehemm Ehemm Semakin Ehemm Ehemmm
ok, yang ni kite maluuuuu la nk hurai, kalau awak nak tau, awak email kite la yeee.. hihihihh ;p

so far, ain dah jual banyakkkkk set dah, and customer mesti repeat order ;) rate rate berpuas hati and nampak perubahan. tapi perubahan cepat atau lambat bergantung kepada badan individu tu jugak. so tunggu, lihat dan sabarrr..berkat keikhlasan dan kesabaran serta konsistensi pasti membuahkan hasil ;P

ok, yang ni pulak copy paste kebaikan COCOA COLLAGEN POWER PLUS from other blog :-

+ Membantu mengimbangi hormon
+ Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
+ Mencantik, menghalus dan menggebukan kulit
+ Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung
+ Melambatkan proses penuaan
+ Merapatkan vagina dan megeratkan hubungan suami isteri
+ Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah
+ Mencerahkan kulit secara semulajadi
+ Memberi tenaga
+ Membantu mengurangkan keguguran rambut
+ Melancarkan peredaran darah dalam badan
+ Mengimbangi berat badan
+ Meningkatkan daya penghadaman
+ Mengurangkan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot


RUMUSAN DARI PENGGUNA :

Khasiat CCPP bagi anak dara:-
*Whole Body bertambah kemas/menarik/reshape
*Yang peha besar --> CCPP reshape size peha bertambah menarik
*Kulit cerah dari dalam
*Kulit mulus, gebu
*Jerawat less
*Parut jerawat insyaallah hilang
*Less jeragat
*Tenaga/ tak letih/ tak mengantuk
*Celahan pelipat (peha, ketiak, siku) semakin cerah
*Tumit pecah2 bertambah licin
*Less rambut gugur
*Naik seri pengantin ...
*Body menggeleber lepas kurus ... push up balik
*Masalah resdung berkurangan .. leh sebat macam2...
*Hormon stabil
*Perjalanan darah lancar
*If high water retention .. leh turun kg
*Seimbang berat badan
*Mengenyangkan
*Kencing lawas
*Lebam bawah mata less
*Muka glowing ..
*Hilang lenguh2 sendi
*Lancar penghadaman
*Merangsang pertumbuhan sel baru/antikedut
*Memontokkan dan menegangkan punggung dan payudara
*Melambatkan Proses Penuaan


Khasiat CCPP bagi yg dah berkahwin:-Menjadi SUPER POWER ...
*Mengetatkan vagina
*Yang monopous insyaallah ada pelincir
*Yang bermasalah dr segi pelincir insyaallah solve problem
*Hubungan suami isteri lebih intim ...(luar biasa .... Pempaham la segan lak)
*Yang dah bersalin, pinggul kembali kecik. Kemas .. tulang pinggul rapat. Biasa dh bersalin pinggul akan lebar.
*Tambah air susu bg yg menyusu
*Bantu mengecutkan rahim
*Repair rahim yang bermasalah. (utk cyst, fibroid jgn bergantung pd CCPP. Please dptkan rawatan doktor)
*Membantu mudah lekat (mengandung if dh smp rezeki insyaallah)
*Memperbetulkan kitaran haid yg lebih teratur
*Whole Body bertambah kemas/menarik/reshape
*Yang peha besar --> CCPP reshape size peha bertambah menarik
*Kulit cerah dari dalam
*Kulit mulus, gebu
*Jerawat less
*Parut jerawat insyaallah hilang
*Less jeragat
*Tenaga/ tak letih/ tak mengantuk
*Celahan pelipat (peha, ketiak, siku) semakin cerah
*Tumit pecah2 bertambah licin
*Less rambut gugur
*Body menggeleber lepas kurus ... push up balik
*Masalah resdung berkurangan .. leh sebat macam2...
*Hormon stabil
*Perjalanan darah lancar
*If high water retention .. leh turun kg
*Seimbang berat badan
*Mengenyangkan
*Kencing lawas
*Lebam bawah mata less
*muka glowing ..
*Hilang lenguh2 sendi
*Lancar penghadaman
*Merangsang pertumbuhan sel baru/antikedut
*Memontokkan dan menegangkan punggung dan payudara
*Melambatkan Proses Penuaan

*** Semua wanita berumur dari 20 tahun ke atas boleh mengamalkan pengambilan Cocoa Collagen ini kecuali wanita mengandung tidak digalakkan. 

hehehee ape lagi? jom la cubeeeee! kompom suke!


http://cdn.mysimplifieds.com/images/classifieds/640/480/20101102081228JP68466HIT 

sumber : google

Haaaaa ni la dier COCOA COLLAGEN POWER PLUS ittewwww

Retail Price : RM 59.90
Harga Promotion : Only RM50 for 3 boxes.
ade 30 sachets, cukup untuk sebulan ;)

mari la cube
comfirm tak menyesal ;)
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/293513_227503503977298_100001529508915_652528_1587486701_n.jpg

ehemm ehemm parut jerawat dah semakin pudar! 



ok kalau uolzz berminat, boleh temui saya di email bebas toll

nurulaintairuddin@yahoo.com

or tweet tweet saya

@ainairul

sebarang pertanyaan pun boleh tanya disini ;)
jom cepat mencantikkan diri!



Wednesday, November 9, 2011

COCOA COLLAGEN POWER PLUS Termurah di pasaran! Jom beli!

Setelah sekian lame tidak menghapdet belog, hari ni akak nak hapdet. Tapi tujuan nye untuk berniage. Huhuhuhuu

Ok ni barang baik punya khas untuk orang perempuan yang nak pasang badan, nak kulit halus mulus tulus dan suci. Ni barang baik punya mesti puas hati. Hehee

Memperkenalkannn

Deng deng dengg *bunyi drum*

COCOA COLLAGEN POWER PLUS ! Nak tambah name la,

COCOA COLLAGEN POWER PLUS SEDAP LAGI BERMUTU!






Ini la barang baikkkk tu!
Ni ain sendiri dah gune and satu opis dah minum, memang ternyata berkesan u olzz!

Harga baik punya ahkak bagi, tempat lain tak dpt ni harga baik termurah ni dik,

Hanyalah RM 50 untuk 3 kotak. Mengandungi 30 sachets. retail price ialah RM 59.90. ahkak bagi harge promosi ni dik.. hehehee

Ape tunggu lagi? Mari orderrrrr

Berminat sila inbox ahkak di alamat email mengemail ini :

nurulaintairuddin@yahoo.com

Beli byk2 ahkak bagi hadiah misteri! Huhuhuu

Ok nanti free ahkak update kebaikan cocoa collagen ni k ;)

- Posted using BlogPress from my iPhone

Tuesday, October 4, 2011

Setelah sekian lame tidak menghapdat blog, hari ni mendapat sedikit hidayah untuk menghapdet blog..

Masalahnye skang hidayah menghapdet dah dapat, tapi ape nak diceritakan masih blur.

So cm ne? Nak share opinion pasal kes campak bayi dr tingkat 2 tu, tapi kompom byk carutan berlaku semase proses peng-share-an sebab gerammmmmm sgt dengan ppuan tu!! Pagi tadi bace berite terus angin satu badan,. Adoyaii,sedih :(

Dah tukar topic la.. Sebab hati kembali membare.. Hiuuuhh

Oo nak ingatkan student UiTM (Degree) u olzz dah boleh validate course.. I olzz dah validate dah.. Anda bile lagi? Gagal men-validate boleh menyebabkan anda keguguran taraf! Jaga jaga cik salmah! Ni bukan kicik punya hal.. Hehehe

Ok dah la. Tak feel memblog kat henpon, tak feel tak ketuk keyboard.. Huhuuu ;)

Saya lampirkan gambar saya yang terbaru. Chewahhh





Muke berminyak dan mata panda sengaje dibuat buat. Bahaye oo tampal gmbr cantik2 kat belog, nnt orang ambik buat jadi duta kopi kuat jantan. Hahahaa

Ok until gemukz finger meet keyboard again (?)

- Posted using BlogPress from my iPhone

Wednesday, September 14, 2011

wordless wednesday #raya-mood








Monday, September 12, 2011

Ayah Comel

Ayah awak sume comel tak?
Saya rasa ayah saya adalah sangat comel.
Tak percaya ini buktinya :




Comel kan menghantar email berbunyi : sory no message disertai dengan icon lagiiii :p

Sambil baca sambil gelak sambil rindu ayah ;)

p/s : perkataan gedik turut sesuai menggantikan comel. Hiuhiuhiuhiuuu

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Jalan Tun Sri Lanang,Melaka,Malaysia

Wednesday, August 31, 2011

Kesian blog tidak berpenghuni berhari hari. Ishishishhhh.. Ucapan hari raya pun tak berkesempatan kali ini..

Selamat menyambut hari raya ke-dua campur merdeka kepada anda semua.. Semoga bahagia dan gembire serta bertambah kaya ! Bukan kaya duit je, kaga segala galanya :)

Ok, nak sambung masak kari kambing.. Embekkkkk




Ohh nak jugak tayang gambar raya pertama kittewww




Kelas kau jahhh!!

Happy idul fitri kesayangan!!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Wednesday, August 17, 2011

[TUTORIAL] Yay! Earning ChurpChurp Naik Lagi Dan Lagi! Nak Tau Camne? Cu Bace Cu Bace!

hai korannnnnnggggg *style cik epal dlm video dier..hahahaa

eh korang dh buat churp churp ke belumm? dah join ke belum? tak teringin ke nak join churp churp yang menggiurkan ni ha??korang ni yang taknak join memang tolak rezeki mudah tau..


ni gambar lame *harap maklum
duit yang ni dh berjaye buat beli krim kuruskan badan dah pun
hahahahahaa!

INI ENTRY RECYCLE


tak caye tengok earning ain, hari tu 30 lebih je, tadi tgk dh 60 lebih. wowwww... terzekut i, terus boleh angan angan nak beli suit agenda ade puff yang menggeramkan tp masih tak kesampaian -_- pasni pasni jadi kenyataan sejurus menerima cheque,. yeeeeee

haaaa? tak tau ape itu ChurpChurp? ok meh mak terangkan ye nak, ChurpChurp ini ala ala Nuffnang. tp melalui twitter dan facebook. misi same, kite tgk pengiklan, mengiklankan product mereke. oo jangan risau, kite boleh pilih ape nk iklankan, kalau rase mengiklankan mengenai kedatangan Maroon5 ke Malaya adalah sesuatu yang lagha, anda boleh mereject terus iklan itu, beralih la kepade iklan lain seperti iklan mari mendapat iphone4!  iphone4 memang daring oii! jom mengumpulkan wang mendapatkan nya. nak jalan pintas nak free lekas click SINIIIII - penggunaan LEKAS menunjukkan betape dengan sepantas kilat anda akan sampai ke page itu, seumpama melalui tol LEKAS tu.. tauuu?

ok skang ain taknak dapat duit sorang sorang, mari la kita kongsi ramai ramai kan bende baik,mudah,senang dan pantas ni.

ok tengok ENTRY YANG NI- BUAT DUIT DENGAN TWITTER MELALUI CHURPCHURP

yang ni memang entry lame, ChurpChurp pun dah tuka layout baru yang lagi kemas and propesional., tapi basic dier tetap same. dont worry. untuk memudahkan lagi keje kite, ape kate ain copy paste entry lame ke sini... HAHAHAHAA... nmpak la macam panjang sikit kan entry kali ni..muahahha

layannnnnnnnnnnnnn..

sambungan entry - Buat Duit Dengan Twitter tu.

ishhh, senang sangat tau cara dier, lagi senang dari masak ikan tiga rasa.

ok, mule mule sekali, yang perlu ade, ialah mesti ade Twitter. ini wajib. jika tiada Twitter, sile padam angan angan nak buat duit dengan Twitter, sambil padam sambil dendangkan lagu pelamin anganku musnah. gagal tapi bergaya bukan ;)

sign up twitter pun senang, lebih senang dari goreng telur goyang iaitu telur goreng yang kuning dier tak masak. ishishishhh...ha, begini lah gaya Twitter, Twitter bersimbolkan burung biru, sebab burung kan berbunyik tweet tweet, yang biru mungkin sebab pemilik burung bermata biru. burung ape?haaa,  korang lagi pandai kan bab burung burung ni..eheheheee ;p


sile la tekan SIGN UP, tanpe ragu ragu mahupun syak wasangka.
tekan SINI nak cepat!

ok, sesudah itu, isi la borang yang disediakan. borang ni kau jangan risau, takde pen dakwat basah bermata bulat pun masih boleh diisi. kau juga tak perlu risau tulisan buruk kakak reception cantik bakal mengeji, haaa tak perlu rasa ralat demikian rupe, hanya isi dengan kejujuran ok.kehkhekeh.

ok seterusnya, langkah yang paling menduitkan.
berdaftarlah dengan ChurpChurp. pasti anda beroleh kekayaan. heheheeeee. tapi sedarlah, tiada jalan mudah untuk kaya. tapi kan sam, kalau kau tanya Fairul, dier memang tau jalan short cut nak kaya.. err, kaya kasih sayang, KAHKAHKAH. geli den! ini la churpchurp yang digembar gemburkan, kau google, atau terus CLICK SINI (selepas habis baca okkk)

ko isi la borang ni pulak.. ni kene hati hati sikit, letak nama macam dalam surat beranak tau. sebab nanti senang churpchurp nak hantar cheque kat kau nanti dengan jayanya tanpa sebarang masalah. kalau kau letak name pelikpelik,apekah kau ade akaun bank bername pelikpelik? sudah tentu tidak kan? maka, berpijak la di bumi yang nyata. jangan taruk nama David Bechkam ok? nanti sam punya susu, david beckham dapat nama. wtf-aku-merepek-terlalu-panjang?

ok, ini adalah langkah palinggggg kritikal. tengok dan baca betul betul tau..

ok, bile dah sign up kan, nanti macam biasa la kene verify semua tu kan. alaa, itu perkara lazim la kan, ok, selang bebarape hari,kalau tuah ayam nampak dikaki, tuah manusia siapa yang tau, kau akan diassignkan satu task. ehemmm, ni kau patut berbangga tau..kalau ade perasaan nk lompat katil tu lumrah.. tapi kalau kau tetibe rase nak cium fairul, aku tangan kan kau nanti. HEHEHEEE..

nanti kat awan tu, ade notification. haaa, cm ni ;

yeeehaaaaa, pakcik kayooo!

sabar! jangan terlalu ghairah. dapat job bukan bererti terus dapat duit. kene kerja dulu. kalau tidak dipecahkan ruyung, mana nak dapat sagunya. kan kan kan.
ok, nanti churpchurp akan suruh kau buat ayat tak lebih dari 136 patah perkataan dengan menggunakan semua keyword yang patut ade dalam ayat tu.

ok, macam contoh yang akak ain (??) dapat ni, keyword yang patut ade ialah : cornetto, #showyourlove dengan yang http://apekejadahbendepanjangtu. so, ape yang kite perlu buat ialah mereke cipta satu alat ayat untuk mempromosikan campaign ni, kire kite bersama sama mengiklankan product diorang ni la. tapi buat ayat yang manissss sikit. sebab sebelum dipublishkan, nanti orang churpchurp akan tengok dan kalau ok baru approve,. kalau kau kutukzzz baik punya., silap silap kau terus di senarai hitamkan. padan muko!

ha, pastu bile dah yakin dengan pembinaan ayat tu, tekan submit. check betul betul tau, sebab kalau tertinggal pape keyword dah takleh nak betulkan. ibarat terlajak perahu boleh diundur, terlajak submit buruk padahnya. jelas tak adik adik?

nanti bile dah diapprove, terus la ade nilai posenposen di dashboard kau.. churpchurp ni dah RM100 baru leh cashout. nampak tak dier mengajar kite erti kesabaran? maka, sabarrrr je la... dgn churpchurp ni lagi ramaiii follower, lagi banyakkkk kau dibayar untuk satu tweet yang di approvekan, so kumpul follower reramai!

mai follow ain kat twitter eh, : http://twitter.com/ainairul 
sempat promote!
heheheee
sambil menyelam minum air ;)


ha, dah la k. cukup la ni. letih laaaaa..

*UPDATE : ini memang entry lame, layout ChurpChurp pun dah berubah. hihiii.. motif nak ajak korang join churpchurp je.. memang berbaloi tau.. macam nuffnang gak Churpchurp ni.. ChurpChurp ni pun anak Nuffnang ;p jom la join. bestt 
SELAMAT MAJU JAYA DAN SELAMAT HARI PUASA TAK LAMA LAGI RAYA PASTU MERDEKA!!


Tuesday, August 16, 2011

Ado ko orang poie masjid separuh bogel?


mano ado kak oi orang poie masjid pakai cenggini.
adoi, pilih la background senereh skit haaa
kang den cakap lobih lobih kato den kecoh,
tak update, kolot,
tapi polakk jiwo den mandang er haa..
kalau bekground tu takdo gambar masjid,
takdo la macam menghino bonar

adoyaiii
sapo yang salah ni ha?
model eh ko?
designer eh ko?
company ni ko?

ko kito yang salah sobonar eh sobab gomar mandang?

yang sobonar eh, elok lelaki ni tak yah gomar pompuan kurus2,
mako eh, syarikat cm ni takdo la hasil kann
apo gomok tak cantik ko?


Monday, August 8, 2011

aku tau siapa aku, tapi tak patut kau buat aku macam ni. bagila aku peluang...

kehadapan nuffnang yang dirindui,
apa khabar anda semua si sana?
saya disini baik baik sahaja,
mungkin berkat makan nasi yang dimasak sendiri, tidak beli di kedai, maka kurang ajinomoto dan terjamin kebersihan,
maka saya semakin sihat disini.
saya rasa berkat berada di tingkat 5, maka bersenam setiap hari juga punca kesihatan saya kini.

tujuan utama pentulisan surat layang layang terputus tali ini ialah untuk bertanyakan apakah status saya di mata anda?
apakah hubungan kita dah tak semanis dulu hingga tergamak anda tidak bagi iklan untuk ditayangkan di belog merepek saya ini?
hati saya benarbenar terluka dengan perbuatan awak.
seolah olah saya dan belog saya tak bernilai di mata awak.
apa salah kami hingga dihina sebegini rupa?
kalau awak dah tak perlukan kami, cakap terus terang.
saya sedar kedudukan kami di mata alexis yang tak seberapa,
tapi berilah kami peluang.
oh tuhan.kami hambamu teraniaya.
awak tau kan doa orang teraniaya termakbul.
kang saya doa nanti.
tapi saya ingat nenek saya pesan tak baik doakan buruk tentang orang lain.
saya terus tak jadi doakan buruk tentang awak

saya juga ingin mengajukan soalan ini kepada awak,
saya ingin tanya sejauh mana kebenaran keywords di analytics itu
kerana saya dapati keywords saya sangat lucu
macam contoh ; perut buncit vs perut hamil.
adakah ini benar atau awak sahaja memperli saya lagi?
ingin buat saya terluka dalam senyap??
saya sengaja biar perut saya buncit kerana artikel terbaru mengatakan buncit itu sexy.
puas saya membuncitkan perut yang dulunya ramping ini.
ada juga keywords tak masuk dek akal seperti ; budak yang berjaya.
mungkin awak sengaja perli saya sebab suruh saya sedar saya asyik merepek maka tak berjaya.
tapi ada juga keyword yang saya rasakan saya membantu rakyat yang memerlukan, macam keyword - resipi kek batik. pasti ramai dah cuba dan berjaya kerana itu resipi paling senang kerana saya tidak rajin untuk buat yang susah susah.

saya juga tertanya tanya dari mana datangnya orang orang yang seperti anda nyatakan di 'camefrom' itu.
mereka bukan sahaja dari Malaysia, Japan, Iran juga ada.
saya kadang kadang tak percaya apa di depan mata saya.
mujurlah saya belajar tentang globalisasi,
iaitu dunia tanpa sempadan
mujur tidak tido waktu kelas tersebut.
jika tidak pasti mati-hidup-semula saya rasa anda tipu saya live live.

saya semakin redha sekarang.
pasti ada hikmah di sebalik semua ini.
mungkin kalau saya dapat cashout RM3000 sebulan macam Haniszalikha,
nanti saya lupa daratan dan lupa jalan pulang.
mungkin juga bilik rumah sewa saya yang sempit ini akan penuh dengan barang saya sahaja.
ok ok, saya dah paham.
tengok saya dah matang dan mampu pikir positive.
tengok saya orang melayu yang tak payah mencarut cakap - babi, duit tak naik naik.
ataupun melayu modern yang konon matsolleh cakap- owh Damnn
tengok saya senyum sampai telinge ;)

di kesempatan ini saya juga ingin merakamkan setinggi penghargaan dan kalungan terima kasih yang wangi kepada anda kerana saya dapat tengok pembaca belog saya.
saya sedar saya tidak keseorangan macam lagu MJ 'you are not alone' eh betul ke ini?
saya ingatkan saya tulis, saya baca dan saya senyum dan saya sedih dan saya marah. saya sorang yang syok sendiri,
rupanya ada yang sudi singgah luang masa layan repekan saya.


tapi kan saya tetap menunggu sesuatu dari awak.
bagi la saya iklan sekeping dua.

yang buffered tu, berputar tanpa henti.
please awakk..
nanti saya buktikan saya mampu lakukan yang terbaik untuk awak.

ok, sekarang saya rasa saya patut berhenti mentaip surat ini kerana pembaca di luar sana mula marah,
mereka marah kerana saya hanya merepek.
mereka juga mungkin gelakkan saya kerana mereka dah dapat cash out ribu ribu,
sedangkan saya, hmmmmm  T_____T oh, fyi ini icon muke sedih.

biarlah saya mengundur diri,

yang benar,

(NurulAin T.Tairuddin)
Ketua Kelab Penggemar Tauhu Jepun Goreng

Saturday, August 6, 2011

[GAMBAR] Khairul Fahmi Che Mat dan Dahlia Teck sah berskandal?

hadoyaiiii sakit nye hati bace kes lelaki curang niiii!!
haihhh tak hargai orang yang ikhlas sayangkan awak..
ok la, fineeeee takde jodoh, tapi ni macam awak je yang men-tidak-ade kan jodoh tu..
sabarla ye cik jejari runsing runcing aimie harmelia, hari ni hari dier,
esok esok hari awak plak..
sabar eh, nnt berduyun orang nak kat awak.. awak comel ape ;))

Khairul Fahmi Che Mat nak lari mane lagi, dah terang lagi bersuluh awak memang ade yang lain..
tak nak ngaku plak.. ish ish ishhhh,
kami kagum bakat awak terror tepis bola, dulu kagum pasal awak sweet je, tapi skang awak dah tak sweet, lebih kepade sour. o__o

haaaa tak percaye?
tengok ni sape..

ni apek kan kan kann?
bukan klon dier kan?
memang kompommm ni dier kan??

ok, teke plak, ini sape ehh..
.
.
.
.

 
 
haaaaaa ceciterrrr ceciterrrr
tang mane yang bukan skandal?
nak kate pegang tangan nk tolong lintas jalan,
ni macam memang sedang berjalan di tengah jalan kannnn?

haishhhhh

 
 
kompommm dah angkara orang ketiga.
takpe la, cik jejri runcing Aimie Harmelia,
tuhan nak selamatkan awak,
awak tau sebelum kawin,
sempat carik lelaki budiman yang lain


ni gambar dahlia teck.
macam Aimie Harmelia lagi comelll je..?

hmmmm

http://1.bp.blogspot.com/-FQNo_HoJzrs/TjCXscSF32I/AAAAAAAAC48/i1MBMVtTBRE/s400/DSC02039.jpg 
tinggal kenangan..



Wednesday, August 3, 2011

Wordless wednesday #newme ;)











Semoga nurul ain yang baru akn meneruskan perjuangan hingga ke akhir ;)
Selamat mahu jaya nurul ain!
- Posted using BlogPress from my iPhone

Sunday, July 31, 2011

[GAMBAR] PROMOSI RAMADHAN 2011 ! Shawl Satin Murah

pengumumannnn!!!!
kite nak jual shawl satin yang senang pakai, senang bentuk, color cantik menarik tertarik kau memang debooommm and paling best MURAHHHH je! quality sgt best, jgn risau, yang beli sume puas hati siap repeat order lg!
pilih cepatt sementara promosi masih ada.. tengok sampai bawah k ;)

*sorry quality gambar tak best..kite pakai camera iphone je, camera batery kong.. hehee ;)
*warne dalam gambar tak same mcm yang sebenar, tak berkilat sgt
*cara pakai sgt senang sbb bahagian dalam tak licin, so tak lari lari pun shawl ni.. jgn risau!


http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/262481_189953334398982_100001529508915_534024_938362_n.jpg

 pilih pilih!
satin shawl yang best, tak panas senang bentuk!
ni antara warna yang sempat di-snap
yang lain bawak opis kejapppp ke dah abiss
tak sempat nak snap.. 
heheee ;)

http://3.bp.blogspot.com/-my6s_pKxOxA/ThrAoP09jdI/AAAAAAAAAYI/9ohgosVpYJU/s320/261896_1750296926526_1511945995_31303981_8245889_n.jpg

ni antara warne yang tak sempat nak snap
colour hijau lumut..
seswaii and very the gorgeous u olzzz

credit :  google 
http://1.bp.blogspot.com/-ovVpFsZANok/TarH6gmbPaI/AAAAAAAAAEU/pm1IL6Ioj44/s1600/goldsatin_sheet.jpg 

ini sgt ekslusif okkk!
gold ;)

credit :  google 

http://4.bp.blogspot.com/-f-2ARtN_U_A/TdYDNccKHnI/AAAAAAAAAGo/YSgWeQEN0Sg/s1600/turquoise-satin.jpg

biru hijau hijau ;)
turqoise kot?
hahaa

credit :  google 

tiap kali restock macam rase sayangggg sgt nak jual
sbb colour dier cantik cantik!!
gerammm
nak pakai pun senang ;)
tak panas tau..sgt selese ;)

harga : RM 20 je *not include postage
PROMOTION RAMADHAN : beli 3, third shawl RM 15 je ;) save 5 ringgit ;))
happy shopping girls :))


yang berminat boleh contact ain :
email : nurulaintairuddin@yahoo.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails