tajaan,

DenyutJantung!

Thursday, May 20, 2010

Football=Adidas?

cepat cepat, ade assignment..
jika ditanya mengapa Football = Adidas,
elehhh, jangan la korang buat buat tak tau,
mesti la sebab Adidas banyak mensponsor football.
bola Adidas yang best, Jersey Adidas yang best, Kasut yang best,
eh bukan tu je tau, ade jugak wangian yang besttt.
jangan main main tau, ni penting ni,
ye la, kang dah busuk busuk,
peminat nak ambik gambar dengan awak, dah poning. heheeee.

football dengan adidas plak should go together la kemane saje sebab dah macam isi dengan kuku, kemane ade football di situ ade adidas, nanti kalau adidas tiade macam tak complete plak kan.
Adidas punye barang la pun paling berkualiti dan layak digunakan. baru la kite dapat tingkatkan arena football di negare kite kan ;)

ingat lagi mase kecikkecik dulu suke main bola,
tapi memilih tau bola.
hahahaaa, kalau bola tu buruk pastu banyak bulu terkeluar, taknak main
kalau bola adidas nak main sebab nanti baru bergaya.
hahaaa. kecikkecik dah demand kan.

sekarang dah besar main futsal plak,
macam tu gak la,
sebelum main pergi check dulu bola ape yang kawan bawak,
kalau bola cap ayamm, hangin je satu badan nanti
tak puas hati je sepak ooo,
sebelum main pulak pastikan sembur seodarant adidas kat badan,
barula pastu kekal segar babe,
yang pastinye adidas la terbaik.
yang lain tu kejap je dah bau sardin. ehhehee.

kalau nka buat jersey pun gitu gak,
masing masing heboh nak corak adidas tu,
paling tak pun nak warne adidas,hiii
tappi jersey adidas memang kualiti la,
dah bertahun pun elok je lagi,
pandai jage nampak baru je tau.
serius ni, tak tipu dooo.

eh awak semua tau tak berita gembire ni ha - The Project Alpha bloggers will be at the Adidas Pure Game Ole KO event on Friday (May 21), from 7.30pm-8.30pm. Catch them in action!

feeewwiittt, jom la kite ramai ramai perg meriah kan kat sane, boleh jumpe jumpe, sembang sembang makan kacang, support peveret blogger kite. best ni, boleh eratkan silaturrahim. selame ni sembang di alam maya je, pasni jumpe sembang la sampai lebam. hahaaa.

rase macam nak pergi, tapi kene pikir pikir dulu sebab tengah miskin hina sekarang ni. heeee.sape nak sponsor? alaaa, minyak,parking,tol,makan je, awak sponsor dalam RM100 je. ok?



http://projectalpha.com.my/wp-content/uploads/2010/05/Week-12b.jpg

jom layan ni pulak,









Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. The Project Alpha bloggers will be at the Adidas Pure Game Ole KO event on Friday (May 21), from 7.30pm-8.30pm. Catch them in action!

2 comments:

cemomoi said...

uih promote gila-gila ni masyuk banyak nih

kak ina kl said...

good luck yer..mana dapat gambar thalia tu..ishhh nak glam punyer psl sanggup ek bukak tudung..sabar ajerlah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails