tajaan,

DenyutJantung!

Monday, May 3, 2010

[VIDEO] Mia Sara Nasuha aka Amani Adamaya

sekarang menggila orang mau kenal dengan si kecik comel Amani, Mia Sara Nasuha. rupanye dier dah lame terlibat dalam dunia glamour ni, kite je antara perasan dengan tak. tapi bile dier berlakon dalam Adamaya ( first Drama ) ((correct me if wrong)) terus glamourrrrr.

ni saya dengan baik hati dah tampal iklan Mia. untuk tatapan Mia die hard fan..
HuuuuHuuuu. i heart u si kecil.




Astro Beyond, tak nampak sangat Mia, tapi aura Mia tetap teraseee ;))



yang iklan softland ni, sebelum ni dah kate "eh, comelnyeeee" anak sangat la niii. rupenye Miaaaa ;p. Mia yang comel comel baring tu. nak gigit sikit sayang.. bleh?



iklan yang ni yang gile kentang, gile vavii comel. mulamula ingat anak zahnita .. salah rupenye. kalau dapat anak seindah ni, memang tatang bagai minyak yang penuh. satu parut pun tak dibenarkan. hep, jangan manjakan anak sangat. nanti jadi anakku sazali. tak baguss

ok, ni je la yang berjaya di cari. kotkot ade lagi awak tambah nanti kite update ye.
Hidup Mia!! malam ni nak tido mimpi dapat anak secomel Mia supaya esok tenang menjawab peperiksaan. HAHA. motif?

dah bagi video yang paling besar, baru puas kan?

Nak Lagi Banyakkk Video Pergi SIni- FanClubAdamaya


8 comments:

Pipi Muncet said...

dia anak artis jugak ke wak?
cute bangat

miss lolly a.k.a luvfareda said...

c0mei weyh :-)

joegrimjow said...

terlampau comel kot!

AMIRA IS MIRA said...

walawatop..pndg sume budak cumel da

Kapten said...

nak komen sama gak mcm kat entri sama blog lain

"bagusnya kalau anak aku secomel ini"

tOyO said...

comey..^^,

a said...

cmelnye mia....akak dri kdah cyg cngat2 kat mia....

atiezasha said...

cmelnye mia.....akak di kdah cyg cngat2 kat mia..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails