tajaan,

DenyutJantung!

Friday, May 21, 2010

[PERHATIAN] Keputusan Exam UiTM penggal April2010 Dah Keluar.

Perhatian bertubi bertubi untuk warga UiTM, anda dah boleh check keputusan exam di Student Portal. Segeralah berbuat demikian untuk melihat keputusan anda, hasil penat lelah, jerih perih menjawab exam hari tu. ;)




eh eh, jap ain check balik betul betul.. ehhhh, sorry.. result untuk foundation programme yang dah keluar. HEHEEE ;) bukan semua.. alalalllaaa, saja nak gurau tengahari ni, jangan la marah..

tapi tau tak awak dah boleh check jadual class sem depan tau?
kalau tak tau bagitau, nnt saya share,
sebab memang rumit ni.cheeee, kat ain je rumit.
hehehee.

sem depan hari isnin hari seronok sebab class start 2.30 ;)
lagi seronok bila jumaat 12.30 dah abis kelas.
jumaat tu satu je kelas,
buat busuk baju kurung je la,
nnt akan usehekan tarik ke isnin kelas tu
hahaaaa ;)
jadual ain sem depan akan menselang selikan waktu bgn pagi ku.
tapi memang takde chance ni sem depan nak parking kat basement,
bayar je la sehari RM2.
waaaaaaa!

ni ape yang akan kite lakukan semester depan ye sahabat seuitm,

: ape ni, susu dibalas tuba, belajar 10 minggu, cuti 6 minggu, hohh:

lepas raya ada sebulan belaja,
sebulan jugak sibuk pergi beraya,
belaja amendeee?
hadoiiii



semuanya ada di SINI, bila bila rajin pergilah check ok.

kalau sekarang rajin pun bagus, pergi check sekarang. sebab saye dah takde ape nak dibebelkan lagi. nak pergi jemur baju la. byeee

notabawahentry : berdebar tak nak tunggu result keluar? hiiiii.. serammmmm





16 comments:

'AQILAH said...

ainnnnnnnnnnn nak gugur jatung.

Roronoa Zoro said...

ohh~ nnti dah kuar result, gtau k? =)

anyway dah bayar tau.. ce check ek? =)

Syafrizal said...

semoga ain mendapat keputusan yang baik hehe
amin

Nur -al- Ain said...

qila, heheheeeee. jgn mrh errr

Nur -al- Ain said...

roro, heheeee. ok ok. thanks ;0

Nur -al- Ain said...

syafrizal. aminnnn

kak ina kl said...

belajar pandai-pandai..nanti dapat result yang baik yer.

Aidi-Safuan said...

adeih...baru ingat nak cek result. hehe... bajet study kat uitm plak aidi-safuan nih. :P

aina said...

macik, nak tengok jadual sem depan cmne babe?? share ar patt hehehe

Nur -al- Ain said...

kak ina, thanks kak ;)

Nur -al- Ain said...

aidil. hahaaa. melawak er ;p

Nur -al- Ain said...

aina, ok .. nanti tunggukan entry akan dtg. heeeeee

Aiza Hanis S. said...

result dlm 10hb jun kan? cuakkkk.

jayt91 said...

10jun ke? da cmfen heboh2 tau..
muge dpt kptsn yg baik!he he

jayt91 said...

10jun btul ke? dh cmfen heboh2 tau.
muge dpt la kptsn yg baik2! he he

GombakMali said...

buat goyang jerk~! hahaha.. tajuk nih la yg mngkap mate dlu~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails