tajaan,

DenyutJantung!

Thursday, May 13, 2010

[GAMBAR] Kebuasan Dalam Lift. Tolong Hati Hati Selepas Ini.

hello, hari ni nak share kejadian rompakan dalam lift. lepas ni jangan berani berani sangat naik lift sorang diri. ingat la, MAlaysia dah tak selamat macam dulu, orang sekarang sanggup buat ape je untuk kepentingan mereke. memang binawe kan. huishh, ingatkan semua kakak kakak, adik adik, penyangak ni kalau letak besar besar camere pun, dier nak merompak, dier rompak gak. cube bayangkan mangse mengandung, mesti bende lagi bertambah teruk kan. Ya Allah, mintak la dijauhkan jadi mangse buas mereke ni.


























manusia semakin kejam kan, mereke semakin tak hormat wanita. mereke kian lupa tanggungjawab mereke. kalau dah takde duit sangat, jangan la merompak, carik la keje yang halal. Ya Allah, bile la kau nak sedar, kau ni memalukan bangsa, menyusahkan orang. jangan melenting kalau satu hari kejadian lagi perit menimbe anda atau keluarge.


29 comments:

FANA FARHANA said...

ngeri nyer.
takut nyer.
mintak jauh la ngn menda menda cmtue.
:(

Pipi Muncet said...

manusia sekarang jahat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

lebih baik rasanya hidup dengan harimau. paling tak kita tahu dia ganas. manusia sndri yg ada hati dan perasaan,akal dan fikiran sanggup buat dkat manusia lain.

perikemanusiaan dah tak ada.

naz said...

astaga rakyat malaysia makin berani nampak nya bila ditembak polis di maki

Nur -al- Ain said...

fana, tu la.. mintak2 la tak jadi pade kite dan keluarge..

Nur -al- Ain said...

pipi,
mereke memang sgt pathetic... betul tu, baik tinggal dgn harimau, crocodile.. jom ddk zoo la gitu. ehhhh, sorry, lupe plak mood marah ;p

Nur -al- Ain said...

naz, betul.. patutnye rakyat malaysia bawak pistol sorg satu, tembak je terus setan2 ni

Pipi Muncet said...

hahaha. ain potong mood saya.
pukul nak ?


^haha^

Kapten said...

menakutkan
ada darah kat lantai lif tu kan




Latest:Piala Thomas: Strategi Yang Menjadi

Nur -al- Ain said...

kapten, haah, maknenye ganas gk ni kn. kapten, pegi jalankan kewajibanmu.

Nur -al- Ain said...

pipi, i gurauuuu je uuu, tapi ok pae, kite duk zoo, mesti awak paling comel, paling gebuuuu.. weeee~

ChiLaBaey's said...

Adoiii macam2 sekarang sekarang nilah... Kalau kantoi memang teruk kena belasah ni... :(

Nur -al- Ain said...

pakngah, tu la pasal. menamg patut kene bantai, belash sampai lembik anta kt balai.

ChiLaBaey's said...

So, berhati2 sekiranye berseorangan yer... Risau2... :(

Nur -al- Ain said...

pakngah sorg takpe, pakngah gagah. hehe, kakak wife jgn biar sorg2.. sekarang ni macam2 jadi. takutt

ChiLaBaey's said...

Tak pernah lagi kalau malam2 suruh dia turun lift sorang2... Risau sebenarnye, takut2 perkara macam ni berlaku.... :)

Nur -al- Ain said...

alhamdulillah, pakngah suami gred A. hehe, pesan je kat wife, stanby pisau kecik ke, black pepper spray ke. takpun jgn naik lift dgn stranger. mesti sgt hatihati ok ;)

ChiLaBaey's said...

Ok... Insya-Allah akan ku sediakan semua itu... hehehe... Kalau pepper spray takde, sambal belacan saya sediakan... :)

Nur -al- Ain said...

haha, dh la pedih, terbersin plak. good idea ;) hiihii

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

mana dapat kak... kena bubuh cctv yang lebih baik dan pengawal lift macam dulu

Nur -al- Ain said...

brutal,
penjage lift patut ddk dlm lift.. br ok ;p hehehee

psychopath said...

sedih dgn dunia. ish ish ish.

'Cikgu Padi' said...

sgt takut ok...huhuhhuhu...bahaya la cmni..

cemomoi said...

ada darah tu kat lantai... kuat le dia blasah makcik tu

Nur -al- Ain said...

psychopath, ye la kn. jom kite ke bulan.. aman skit ;))

Nur -al- Ain said...

cikgu padi, cikgu gagah... takpe.. hehe ;))

Nur -al- Ain said...

comomoi, tu la pasal.. ngeri kn.. errr,

FarhanaDr said...

Hmmmm.. Hati2.. Tapi tu laa orang kate malang mmg tak berbau kan.. Yang penting sayang nyawa kita, jangan lawan sangat..

Nerzhul said...

wah gile kijam. hati-hati bawak beg tangan. jangan bagi peluang orang nak merompak.

psychopath said...

betol ke tak ni. nak ke bulan pulak =.="

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails