tajaan,

DenyutJantung!

Tuesday, May 18, 2010

Pengakuan Benar mengenai Fan Club Adamaya.

saya sebenarnya malu nak mengaku ni,
heheheheheheeee,

saya kan dalam diam dah buat fan club Adamaya.
ini versi blog sebab saya takde fb, tapi nak jgk fan club.
Hohohohohhhhhho.
boleh gelak puas puas,
kutuk sekarang kata fanatik dengan Adamaya,
katalah apa saja,
*merajuk ni*


T__T
saya buat sebab saya tak boleh tolak kenyataan bahawa di dalam nya banyak makhluk tuhan yang comelcomel.
dah la sedih sebenarnya, Adamaya dah takde. *hukhuk*
so saya buat ini sebagai koleksi saya,
tapi kalau awak nk tengok boleh jugak,
tapi janji jangan kutuk tau.


Amani kesayangan saya tu terutamanya, yang lain nak kutuk ringan ringan boleh, eh eh, Dani boleh kutuk habis habisan. HAHA ;)

Janji Jangan Gelak Tau ! - FanClubAdamaya.


13 comments:

FyZa said...

uit x dak fb? napa x wat? hoho

atty's said...

nak terjah ar ..ehehhehe..

aina said...

wah! besemangat waja. bagus2. akupun pminat setia adamaya. sampai abg aku yg tk tgk tbi pun takpenah mis tgk beb

Nur -al- Ain said...

fyza, heheee, tu atas dasar2 tertentu.. ngehhh

Nur -al- Ain said...

atty, alaaaalaaa, maluuuu ;)

Nur -al- Ain said...

aina, Hahahahaa. cite ni mmg chumell.. aku tak gemar sgt tgk cite melayu, selected je, ni kire selected ni. ehee

naz said...

haha maju lah drama untuk negarA:)

Eryati said...

nk terjah juga

Nur -al- Ain said...

eryati, maluuuuu, jangan gelakkk

Nur -al- Ain said...

naz, yeeee. maju maju. eheee

joegrimjow said...

dah baca komik adamaya?
hehe

Nur -al- Ain said...

joe, dahhh, siap tinggalkan komen.. hehe ;)

Anonymous said...

This paragгaph pгovіdes clеar iԁea in ѕuppоrt of the new peоple of bloggіng, that genuіnelу hoω tο do
blοgging and sіtе-building.

Feel free to viѕit my homepage ... Instant Payday Loans

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails