tajaan,

DenyutJantung!

Thursday, May 20, 2010

[ GAMBAR + VIDEO ] Perang Pedang, Kesan Ngeri - PERINGATAN ; Yang Lemah Tenaga Batin Jangan Tengok!


PERINGATAN : YANG LEMAH SEMANGAT, SEDANG MENGANDUNG JANGAN TENGOK!










korang tau pasal kes ni?
ish manusia sekarang makin kejam,
macam takde pertimbangan,
dendam sentiase menang kan.
akal sentiase terpinggir..

siape nak disalahkan dalam hal ni?

khabarnya kejadian ni dekat Bintulu, Sarawak
ada yang kate orang indon yang terlibat.
entahlah.
ade sesape yang boleh sahihkan bende ni?

NOTE : Ain dpt dari email, tak tau la ye ke tak.
just share ;)

notabawahentry : gembirenye hari ni, nanti ain bagitau kenape ;)

23 comments:

FyZa said...

uhh1 menakutkan..x brani tgk tp nk tgk gak..aish..

naz said...

saya sudah tengok :) tapi tak sangka u dapat lagi details siap gambar haha

Roronoa Zoro said...

video tue penah tgk dah.. yg gmbar mangsa tue je x pernah tgk...

itu gmbar mangsa betul ker??

perhhh...!

Nur -al- Ain said...

fyza, takut kan.. ain pun buat buat berani letak kt sini. hhaaa

BeaN MorENo said...

sekarang semua orang nak jadi samseng

Nur -al- Ain said...

naz,, errr.. tak tau la kalau khabar berangin je

Wan_hazel said...

wah...bahaye..wan bru taw lah kes nie...wan org sarawak..tp tak taw plak kes nie..

Nur -al- Ain said...

rorozoro, tak tau laa.. sy pun dpt kt email

LaLaLovy said...

takut, takut!

Redbloodsnow said...

erkssss....arrgghhhhh!!! zie terrrrtengokkkkk. tros memual pening kepala pastuh. gerun arrrr. takut darah :(

Nur -al- Ain said...

lala, hehee.. ain lg tkt ;(

Nur -al- Ain said...

bean moreno.. thanks sudi dtg sini ;) ehehehhehe...

betulbetul... bdk kecik pun nak tunjuk samseng skarang

Nur -al- Ain said...

wan, ye ke ? tak tau er? ain pun dpt email..

Nur -al- Ain said...

red, jgn salahkan ain arrr.. heheheeee ;)

ozzy said...

hmm..rasanya indon tu

ozzy said...

hmm..rasanya indon tu

Anonymous said...

best2... suka tengok polis tu cepok semua orang.. pantas sungguh polis wat keja ngan dibantu mata-mata.. (SB).. kita dok malaysia ni kena akur,kalo polis pukul orang, dh tu keja dia jaga keamanan.. sapa wat kesalahan, kira jatuh status..taraf penjenayah..

ema.razali said...

tak sangka ! menakutkan -.-'

Nur -al- Ain said...

ozzy, aah memang indon pun katenye

Nur -al- Ain said...

anon, betul la tu, buat salah ttp salah, ditembak jangan melenting.. kan ;0

Nur -al- Ain said...

ema, heheee. kan dah warn awal2.. takuttakuttt

farwalis said...

hebat jugak kejar orang lain guna pedang. tapi sayang, tak boleh terbang bila polis datang. hehe

Nur -al- Ain said...

farwalis,, ngeeee ye la kn, takleh terbang...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails