tajaan,

DenyutJantung!

Wednesday, May 5, 2010

[UPDATE] Random Post. bukan Condom Post. heppp

1. salam kecundang. hari ni paper management accounting. SUSAH SANGAT. tak tipu ni, gile batak punye susah. memang tak berbaloi tak tido satu hari. sape buat soalan ni baik mengaku sekarang. nak hantar hantu penunggu gunung raya kepada anda sekarang jugakkkkk. paper ni agak agak paling tinggi boleh dapat pun C. waaaaa. besyukur sangat la tu asalkan tak payah repeat. mintak dijauhkan. kalau dah kawin jangan sebut sebut cerai. kalau student jangan sebut sebut repeat. ( peribahasa terlatest dariku untukmu) kahkahkah. ooh, tapi tak buang pun lagi kertas kertas nota,mana la tauuuuu. *choiiiii* punya la tak pernah jumpe soalan macam tu, budak paling pandai menangis. Ain yang tak pandai gelak sajooo, memang tak mengharap nak A untuk paper ni. takpe Khamis ada lagi satu paper, kite cube lagi. sekarang nak hilangkan tension nak tengok amani la, tengok video lagi syokkk. shes adorableeeee. hilang stress akak tengok awak tau ;) *kate ganti diri akak masih relevant kan?*

2. kenape baru baru ini asyik tengok paper pasal baby mati? mati lemas la, dibuang la, didera la. kenape la tergamak buat macam ni? agak agak mereke ni spesis jenis ape ye? tah la, mane la pergi sifat kemanusiaan, memang dah dikuasai syaitonnn. nafs al ammara. tolong ls berpikir guna otak. bukan guna kepale lutut. mintak mintak dijauhkan family ain terlibat dalam menjadi pembunuh. bunuh lipas je sudahhhh.

3. apsal minyak dah macam mahal? dier tak naik harge, tapi bile isi tak boleh pergi jauh. dulu RM20 boleh kesini sana, jom bergembira, pasti segala.. mudah sajaaaa. kini dah tak seindah dulu, pergi balik uitm sahaje dah nak abis minyak. ape minyak yang best haaaaa? awas, jangan kate minyak tanah, minyak wangi atau minyak atar atau minyak masak. dah cakap awas ni, di belog ni tiada anjing garang, ade ain garang.

4. Melaka panas sangat sekarang ni. bile panas, hati pun panas, bile hari panas, orang lain pun panas same. pastu same same panas, memekak cakap, panasssssss. bosan dah asyik cakap panas, tapi memang panas la ;( mesti nanti awak cakap dalam hati, padang masyar lagi panas kan? dah tau dahhhh. ayat berbau panas,untuk memanaskan hati anda yang mungkin sedang panas??

5. hari khamis abis exam dah boleh balik rumah. nak kerje sementara la, nanti boleh berduit. nak makeup kan skit si-hensem 9431. kasi gelap sikit baru tak panas kan. tapi tak silap, hari tu ade orang nak sponsor? heeeeheeee T.T ingatan masih bagus. yeahhhh ;))

6. byebye la. eh, fanafanot dan amiraismira, kang kejut 6.30. nak tengok adamani. hiiiihiiii

hari ini entry ala-ala Che Det tapi versi Bahasa Kebangsaan. ;p

Di Belog Che Det ada ini -

DO YOU SUPPORT THE GOVERNMENT'S DECISION TO TEACH MATHS & SCIENCE IN BAHASA MALAYSIA?

apa kata anda?
anda bagi tau kata anda,
nanti malam kite update ape anda kate ye.
letak link sekali, boleh link link kan ;))


KataKataMutiaraMereka

Toyo "ajo jela sains dan math dlm b.i..
senang..byk reference dlm b.i pun..
senang masa kat u nnt.."

betul jugak cakap dier kan?
or kerajaan terpakse invest lagi la nak translate buku buku.. huu

Farwalis " mestilah support.
sejak dari dulu orang kita belajar math sains bahasa melayu rilek jeerrr,,
kekalkan bahasa. bahasa kita!"

memang bersemangat betul ni ;p
bahasa jiwa bangsa!

Nadya " Tak sokong langsung..tapi apakan daya,keputusan da dibuat T_____T"

ye la kan.. ape kan daya,
kite insan yang lemah.. heehee
T___T

ini saje yang mengomen mengenai topic tersebut. yang lain komen isi penting yang lain lain. hehe.. tapi nak pandangan kamu lagi la.
nak buat buku folio.
hehehhh ;p







10 comments:

tOyO said...

ajo jela sains dan math dlm b.i..
senang..byk reference dlm b.i pun..
senang masa kat u nnt..

ain fathihah said...

sekarang memang panas! ais ais ais!

soalan exam awak tu senang saja....jawapannya yg susah. hehe

farwalis said...

mestilah support.

sejak dari dulu orang kita belajar math sains bahasa melayu rilek jeerrr,,

kekalkan bahasa. bahasa kita!

dian said...

babe,mmg ssh gile!
hancur maf td..huhu

Nadya ©™ said...

Tak sokong langsung..tapi apakan daya,keputusan da dibuat T_____T

Nur -al- Ain said...

toyo, betul jgk tu.. reference yang bagus pun selalunye in english kan ;p

Nur -al- Ain said...

ain, hehe.. teringat iklan eno. huhhh

Nur -al- Ain said...

farwalis, hehe. lain org lain pandangan ;p

Nur -al- Ain said...

dian, hahaaaaa, langsung tak dapat buat kottt

Nur -al- Ain said...

nadya, hantar petisyen. kite kan ade hak bersuare. heeeeheee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails