tajaan,

DenyutJantung!

Wednesday, May 5, 2010

Hadiah Birthday Untuk Alisya

hari ini, mood ingin bercontest. nak try contest from Great Teacher Onizuka. wooo, saye pun suke gile cite ni ooo. kan best cikgu kat Malaysia begini. rilex pergi skolah gembire gembire.

22 June ni birthday otai beloger eyriqazz. genap setahun ;) gembire dapat tengok baby dihargai. baru baru ni cerite sedih je kan. terubat hati melihatkan masih ade bapa yang sayang sangat anak dier ;) thumbs up En.Eyriqazz

happybecoming Birthday sweety,
akak ( masih relevant okkk) doakan Alisya akan membesar jadi anak yang baik dan kebanggaan semua ;)
Alisya bertuah dapat ibu dan ayah yang sayang sangat Alisya. ;p






Alisya,
nama seindah orangnye.
comel kan, paling suke part mata bulattt.
hiiihiiii.

ok, Hadiah ape ye yang sesuai.
mulemule sekali,
perlu diingat Alisya baru nak masuk setahun kan.
so pemilihan hadiah rasenye mesti la yang akan membantu sikecil membesar dengan baik.
orang kate mase usia awal ni, dah baik mula belajar.
lagi cepat tangkap kan.
orang putih sana, dari dalam perut anak mereke dah belajar.

mase umur ni jugak la mereke excited sangat nak belajar kenal bende baru.
nak tau bunyi, warna, binatang.
kire semangat ini tahu dan mencube tinggi kan.

saya cadangkan otai Eryqazz belikan hadiah berupe set pendidikan yang menarik.
yang berwarna warni, yang berbunyi sedap, yang boleh tekan tekan.
mesti seronok si Alisha nanti ;)



belikan ipad nak?
heeeheee,
kemudian upload banyak banyak application untuk babies/kids.
ade rhythm, ade ABC's.
eiii, cam best je..

try tengok video di



lagi boleh tengok Website ni nak tengok pelbagi application
Tekan je SINI

mesti ade rase macam mahal ooo,
tapi benefit nye untuk jangke mase panjang.
eh, bukan Alisya je boleh layan,
Otai dengan wife pun nanti agaknye excited.
huuuuhuuuu
apa la nak dibandingkan duit berkoyan dengan ilmu,kasih sayang yang tak ternilai.
saye pun tengah aim bende ni.
biarla dapat lagi 10 tahun pun,
tapi ini category Must Have item ;)
ehhheeehee

Mac memang jarang la menghampekan,
saye gune iphone pun gembire, inikan pulak iphone versi besar.
sure puas pandang.
heeheee

Alisya want thisssss???
yes,kakak. i will love it.
;))

oo, maybe terpikir jugak,
nanti kalau Alisya gigit2 ke, baling jauh jauh cam ne?
alaaa, give her a chance la.
ajar la, gune dibawah pengawasan,
bile dah pro boleh gune diluar pengawasan,
hehe ;)
alaa, lagipun bende tu fun ;)
dier mesti leke takkan nak throw away,
heppp baby.. dont.. itu bukan duopuluhsen.
nonononooo

otai dan wifey boleh join jugak.
aktiviti sekeluarge.
+.+

mane la tau,
berkat pendedahan ilmu dari awal,
Alisya bakal tersenarai dalam kelompok kanakkanak genius?
woooo, i tumpang bangge ;))

ok, point saya ialah belikan something yang boleh menarik minat Alisya untuk teroka bidang ilmu, tak semestinye ipad.
ade jugak macam macam lagi yang maybe berbaloi dan lebih sesuai.
macam yang ala ala laptop untuk budak tu ke.
heheeee,
tapi saya sengaje cadangkan ipad lebih utame sebab ianya macam lagi best
boleh enjoy macammacam application.
berbaloi untuk long term investment ;)

heiii, sebenarnya ad banyak sangattttt gambar,
tapi broadband lembab hari ini ;(
apo la, time ni la nk lambattt

entry yang saye gemari di belog otai Eryqazz macam entry berunsur pelajaran,berunsur informasi seperti di entry tips untuk mengingat/menghafal 2 bende yang berbeza.

oh, nak tag,
AmiraIsMira.
Rara comel
Budak Lelaki Sebelah Pintu

eh, yang di tag ni, buat tau. nanti try terjah belog Abg Otai ni,
jom meriahkan contest ;0



7 comments:

Alien Hijau said...

hik3
comel entry ni. suka sgt2!
ipad tu...silap2 Alisya x dpt sentuh langsung. hik3

Nur -al- Ain said...

haha.. ye gk tu. risiko gak ni. ;p

AMIRA IS MIRA said...

moden and canggih la alisya pasnie:)
cukop umur 20 mmg moden

Sharinginfoz said...

hmmm ipad... wow, bagi kat saya le... anyway all the best

Jom Makan Spaghetti

ChiLaBaey's said...

Simpan duit.... iPad dah keluar di pasaran Malaysia dah... Boleh buat main2 nanti... :)

Eyriqazz said...

salam,

sorry,baru perasan entry ini..terlupa tinggalkan di komen ekk?

anyway,hadiahtu mmg menarik...tergoda juga..thanks join contest ini....fuhh..semua penyertaan menarik hati...dushh..nak kena cari pengadil sambilan nanti...

Thanks sekali lagi...

joegrimjow said...

alaaa
ku pon nak bg yg ni jugak
huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails