tajaan,

DenyutJantung!

Saturday, June 26, 2010

Tips Baclick Juta Juta

jangan pangkah dulu, tengok sampai bawah, ini bukan permainab biasa okkk, dan bukan juge gurauan berbise. cheeeeh. ini care mudah nak jana traffic.. hiiihiii. try sajo, percume pun ;)


1. Tulis posting artikel seperti posting saya ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yg menarik.
2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.


1. pVidia Blog
2. Stop Dreaming Start Action (Jonru)
3. Bisnis di Internet
4. Blogging-Surfer
5. Tintalughahwi
6. Igauan
7. Ad-dai’
8. kakngah
9. zlh@n
10. LYAfrina
11. download mp3 percuma
12. bℓog buðak χ-nakaℓ ♂
13. Cara hidup baru abad 21
14. Mommy Pinky
15. Ain Budak Baik Dan Cun. hehehheeee ;)

PERATURAN

1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

2. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu.Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15,jumlah backlink=1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

ok, pegi buat ramai ramai. jangan langgar peraturan tu tau. nanti kene sumpah plak kerane degil tidak mendengar kate. sumpah kau jadi check nufnang enambelasjuta. HAHA ;)

eh, nanti korang buat plak, boleh delete la perkataan CUN di belakang, ain budak baik tu. haha ;) ese sajo gurau yoo, jangan la muntah plak yo.

ekekekekekk ;0


ese curik ini dari mommy pink yg comel ;))

nak main tag tag la, tapi nak masukkan link ni yang malas ni.
heheheee, takpe rajinkan jugak diri.

amiraismira
aizahanis
fana fahana
toyo
aq naim
asada ryutaro
a-y-i-e
liyanaa
rara
aqilah
pakngah

senang cite semua pun buat la. ok?


nak laptop free meh CLICK SINI.


tata anda semua ;)






2 comments:

ChiLaBaey's said...

Adoiiii pening2... nak muntah ni tengok nombor... :)

Aiza Hanis S. said...

kejap. backlink tu hapee? haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails