tajaan,

DenyutJantung!

Friday, June 18, 2010

bukti hilangkan diri selame 3 hari 2 malam


tadi singgah ke blog mereke yang mengcomment di sini, pastu kat si-comel-yang-selalu-tak-puas-hati, ade bukti dier tak dapat Blogwalking, skang ain plak nak bagi bukti dan sebab tak dapat buat entry 3 hari..
teeeheee..


jangan tertipu dengan senyuman tu, sebab sebenarnye taknak senyum tapi terpakse..
hahaaa.. tak lahhh, hoihhh, ini bukan program jalan jalan cari makan okehh, jangan salah sangke!
first day, baru sampai tak capek lagi... malam ni dah start sakit satu badan!
ok.. later makk bagi full hapdate ok.
boss besar tak bg gambar lagi..
boss besar bukan itik besar,

ini bukan pergi jalan jalan daaaaa, ini mencari sesuap nasi yang halal. ngeeeee
yang pakai tshirt hitam dgn pass tag tu semua crew LEC,
kami mengejekan budak budak comeii.
hehehehheheheeeee

-_-

itik sunway tu berjambang.. ngeeeee

dadadadaaaaa




6 comments:

sweetsal said...

seronok kan jalan2..bestnye tempat..jom mengomen kt blog saya..pun blk kpg...penat..

Nur -al- Ain said...

jln? kejeeee daa.. hehee

cracked bunny said...

jeles ni.jeles

naz said...

ohh cari nafkah rupanya:) kayoo lah

cemomoi said...

errr apsal aku gi sunway semenyih takde itik comei tu... ooo ko pegi sunway lagooon heh

ChiLaBaey's said...

Ooohh jalan2 cari itik yer.... Tak bagi tau pun.... :(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails