tajaan,

DenyutJantung!

Monday, June 14, 2010

ini bukan entry tayangan semula. T.T

Im home ;) ini bukan entry republish.. eheheeee ;) 3 hari tak berinternet. sangat gusar hati.. nasib baik ade sang kekasih nak tolong manage kan blog 3 hari ni. i lop u!
3 hari ni banyak gak input yang Ain dapat kat sane, bukan setakat dapat duit je.. hahaaaa ;)
dapat kawan baru, dapat ilmu, tengok macam macam ragam manusia. fun la jugak ;p

satu tabiat manusia yang bile kite kenal je, kite dah tau dier ni memang tak best and kite memang tak boleh ngam dengan dier. ni ain dah observe lame dh, perangai tak boleh berdikari. macam contoh nak pegi toilet pun nak berteman, leceh kan? come on la,, u dah 20+ babe, bukan baru belasan tahun.. nak makan pun nak same same, kalau kau tak nak maka, orang lain [un tak patut makan,kene tunggu kau. ape ni? tak patut la cm tu, hidup ni kan kene give and take, selfish sangat la buat cm tu, bile orang baik, kau ambik kesempatan. jangan la cm tu, hidup ni susah senang sama sama la kongsi, baru la kite happy kan.

ok, banyak bende nak di blog kan, tapi macam rase janggal pulak. eheheheee.

nanti ain pergi merayap tengok blog gempak korang semua dulu, nak cari skill berblog. hihiiii


Learning Edge Consultant Team ;)
such a great team ever ;p
errr, can u find me?






3 comments:

It Ezie Here ;) said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Aiza Hanis S. said...

paklong byr rm150 eh?

Nur -al- Ain said...

aah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails