tajaan,

DenyutJantung!

Friday, June 4, 2010

Tips Untuk Fatin Hanani Sahaja

hello ;p Selamat 4 june kepade semua penduduk bumi. saya dari Marikh melaporkan Marikh sekarang sedang musim winter ;p saye sedang bergembire ni di Marikh, anda bila lagi? haaahaaa

T.T

baiklah entry ini saya tujukan khas untuk rakan blog baru saya yang nama nye iras rakan sekolah menengah lame saya iaitu Fatin Hanani ;p

Fatin Hanani tanye :

Fatin fatin terima kasih tanye ;p tengok dah ade entry nak buat.. hehehehhe ;p

ok, bermula la segmen cikgu gemuk dan Fatin Hanani ;p

baiklah Fatin Hanani, untuk permulaan awak mestilah log in ke blogger,
jangan log in di you tube kerane ia tidak membantu.

selepas log in nanti terpapar la dashboard,
bukan dashboar kereta ye,
Fatin Hanani jangan salah sangke ;p

tanpa berpikir panjang sila tekan SETTINGS,
kalau tekan lain memang nak kene,
dah caplocks dah tu..

nanti akn keluar ini :


hahaa..
jangan ternganga melihat ain menconteng.
yang tulisan tu ain tulis "sila jangan salah"
heheeee ;p

Ok, Fatin tekan itu ok,
tekan sekali sahaja, tak perlu tekan bertubi tubi.
tekan dan sabar.

nanti akan keluar ni pulak,


oh sebelum keluar gini, kene scroll down dulu sampai la jumpe comment moderation tu,
pastu click always ;p

siappppp :)
yeeee beee daaa beeee duuuu

ohh ni Fatin tak tanye, saje nak bagitau,
rate rate blogger tak gemar word verification tu,
No kan saje la ;p
baru best
heheeeee~
nanti ade la byk keje nk delete spam.
haaaaaaaaaa

FATINNN FATINNN,
jangan lupe SAVE tau ;p
T.....T

ok sekian, cikgu gemuk nak punch card nak tido. taaaataaaa


oh Fatin Hanani nak alamat penuh ain kan untuk penghantaran hadiah
teeeeheeee
eh, kite gurau je la ;)








15 comments:

Legasi Piston Pecah said...

bagus jugak kan?kawal komen-komen spam dari berlambak yer?

--------
Entri Baru : [REVIEW] Lagenda Budak Setan

FyZa said...

wah dah bley jd sifu..=)

naz said...

jadi saya ttak boleh komen lah kan haha

ChiLaBaey's said...

Tips untuk saya pulak, takde ker....????!!!!
Macamana nak upload video dalam setting blog baru ni, cuma icon upload picture sahaja yang ada...???
Sila jawab Cik Ain... ;)

Mario said...

thanks tuk tips ni

Syafrizal said...

tips yang mudah untuk mengelak spam

----------
Artikel Terbaru: Mengeluarkan angin dalam badan dengan terapi herba

fatin hanani said...

hahaha thanks dear :D
makacih bangat. :P

Nur -al- Ain said...

@Mario

;) ok mario.. alaa tip simple je pun

Nur -al- Ain said...

@Legasi Piston Pecah

betul la tu.. nyampah je spam tu..

Nur -al- Ain said...

@FyZa

woppp sifu amende.. org tnye,kite jwb le... heheee

Nur -al- Ain said...

@naz

tapi naz comment jgk.. ape ni.. ishhhh..

hahahaaaa

Nur -al- Ain said...

@ChiLaBaey's

setting upload video dr youtube ke ape pakngah?

Nur -al- Ain said...

@Syafrizal

heheee ;p

Nur -al- Ain said...

@fatin hanani

errrr, alamat xnk? hahhaaaa ;p

ok2.takde hal ;p

ChiLaBaey's said...

Sekarang ni upload pakai youtube... Kalau dari file kita sendiri macamana yer... ???

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails