tajaan,

DenyutJantung!

Wednesday, June 16, 2010

Izinkn Aku Pergi.....,Pergi Dengan Senyuman....

ketika korang bace post ni, Ain dah pergi..

pergi jauh bermeter meter dari rumah, pergi dengan semangat dan iltizam serte sedikit senyuman terukir dibibir, blog nanti ditinggalkan lagi 3 hari,

ape nak dikate ade sesuatu yang lebih pasti di luar sane, yang menjanjikan sesuatu yang lebih nyate dari sini..



ehehehhee,, ok ok, dah tak sempat nak merepek ni, Ain nak pergi kerje, out of coverage for 3 days, nanti ain suruh ceot kingston tolong update ;) jangan kecam beliau ok?


errrr, Brazil menang lawan Korea. tepat pulak tu jangkaan ain 2-1

En.fairul sayang, jangan buat buat lupe PERTARUHAN kite semalam.. heheeee.. hensem la NBD9431 Nurul Ain nanti ! i love Brazilllll.. nanti kite bet banglo sebijik pulak, nak?

HAHAHAHAHAHAHAAA

pssstt, sebab brazil menang la ain pergi dengan senyuman. HAHAAA ;p




ini lagu yang dijumpai apabila mensearch izin kan ku pergi di OurTube eh eh youtube laa...


14 comments:

ChiLaBaey's said...

Salam, nak tanya macam mana nak upload pic bila kita guna iPhone yer ain...???

NichKhun said...

hehehe ain..
smoga cepat kembali k..
tahniah sbb brazil mng.. hakhakhak

FyZa said...

take k dear..

atty's said...

selamat berpergian ain takecare

Fhad said...

minat bola gak kew? agak2 sape yang menang taun ni...? huhuhuh

SyuQ said...

suka gak lagu kaer yg ini

Nerzhul said...

selamat pegi selamat balik. brazil tetap campien.

Nur -al- Ain said...

@ChiLaBaey's

ain gune app blogpress ;)

Nur -al- Ain said...

@NichKhun

hahaahaa... tq ;p dh slmt blk ;p

Nur -al- Ain said...

@FyZa

im home oledy ;p

Nur -al- Ain said...

@atty's

;) thanks ;p

Nur -al- Ain said...

@Fhad

hahaaaa.. tu nnt jite tanye bomoh jap ;p

Nur -al- Ain said...

@SyuQ

;) enjoy!

Nur -al- Ain said...

@Nerzhul

yeahh.. idup brazil!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails