tajaan,

DenyutJantung!

Wednesday, June 9, 2010

Bangganya Bergambar Lucah, Mencarut Marut, Pemujaan Syaitan

sekarang, zaman dah canggih ni, orang semua suke bergambar. posing sane sini ;) huu, dulu nak ambik gambar yang penting penting je. sayang kodak okk, nanti dah beli kodak pastu nak cuci lagi. kalau gambar merepek, tak berbaloiii. lagipun dulu ambik gambar skema je, paling funky pun buat peace, dah terbaik dah tu, sekarang ni macam macam skill, buat pipi kembung macam ikan buntal, buat style nak cium muah muah. okk, saye pun pernah buat jugak. HAHA ;) alaaa, nak gak merase, tapi jiwe dah tak remaje sangat, dah tak minat nak beraksi gitu, sekarang buat aksi gadis baik dan sopan yang bakal disayangi ibu mertua sahaja. kehkehkehhh.

point utama hari ini, nak share dengan anda semua simbolik posing kite tu, bukan takde makne, jangan anda salah sangke plak. adikadik, jangan asyik sangat nak bergambar, buat macam orang lain buat, tampal kat laman sosial, pastu tak paham ape maksud posing tu,.
ishishish, macam dalam rancangan adikku sayang plak. ;p



mule mule sekali yang paling menjadi gaya ikutan ialah 'PEACE' , jari hantu dan jari telunjuk membentuk huruf 'V'. lepastu senyumm. yeayyy. dulu aku pun ingat, ini sekadar, Peace No War. rupenye tersilap. ;( betape jahil dan mudahnye kite tertipu dengan agenda Yahudi. memang pandai Si-Yahudi ni.

Nak tau maksud sebenar?

Simbol ini berasal dari simbol syaitan yang diamalkan semasa upacara keagamaan Yahudi. Simbol ini telah digunakan oleh Yasser Arafat (Bekas Presiden Palestin), Richard Nixon (Bekas Presiden amerika) dan Winston Churchil (Bekas Presiden Amerika).

Lambang kedamaian pada tangan sebenarnya simbol gerakan Illuminati.Tanda “v” mempunyai pelbagai sejarah. V (tanda tangan) adalah tanda huruf Roman yang bermaksud nombor 5 dan Adam Weishaupt menggunakan simbol ini dalam gerakan rahsianya iaitu Illuminati (pertubuhan Yahudi). Ahli-ahli Illuminati akan menggunakan simbol ini sebagai tanda “Law of Fives” (Hukum Lima).

Di dalam tulisan Yahudi, huruf V (Van) bermaksud ‘Nail’ (Kuku). The Nail adalah salah satu tanda rahsia Syaitan yang digunakan dalam upacara penyembahan berhala. Syaitan ingin membiarkan kita tahu bahawa itu adalah tanda kegemarannya. Anton Lavey, pengasas Church of Satan (Gereja Syaitan), menggunakan simbol PEACE sebagai latar belakang mimbar upacara penyembahannya.

Salah seorang penyelidik menegaskan, simbol PEACE adalah dari simbol kumpulan Yahudi yang anti Kristian (antiChrist). Mereka mengambil salib kristian dan mematahkannnya ke atas dan menerbalikkannya ke bawah. Tanda 3 palang yang menghala ke bawah membawa maksud ; Past (Palang kanan), Present (Palang tengah) dan Future (Palang kiri)







Gambar sebelah kiri adalah simbol yang telah diubahsuai dan digunakan sekarang, gambar tengah adalah cabang asal 3 rukun gerakan syaitan atau kedamaian oleh syaitan dan gambar sebelah kanan adalah logo asal kumpulan Gereja Syaitan. Lihat gambar kecil berbentuk bunga di atas palang, ia adalah logo nazi.


Ya Allah, betape jahil nye kite, ikut ape yang orang buat, tapi sebenarnye...
sebar sebarkan kepade anakanak, kakakkakak, adikadik,jiranjiran, dan segale nye la. dah, tak nak buat peace lagi dah..walaupun macam dah terbiase. fuhh, macam tu sekali kan pengaruh buat peace, sampai rase dah jadi habit bergambar buat peace, harus tukar habit sekarang ok.



lagi ape lagi simbol yang dibuat orang sekarang ni? tapi simbol ni orang tua tak buat, budakbudak muda yang buat. ooo, masuk pub dan bergambar begini errrr. tau tak maksud nye kak? meh acik story, kemain payah nak carik gambar. selalu tak carik bersepah sepah jumpe gambar gini.

gambar ni dapat dari web INI. berhempas pulas mencari untuk anda semua tau, ;p

tengok macam mengghairahkan ke kalau buat aksi macam ni? macam biase je, tak cute pun rasenye. apsal nak kene posing begini?

tau tak hand gesture ini sebenarnya tanda aktiviti seksual di mana bahagian kemaluan (vagina) perempuan dijilat. uiiiii, yang tak tahu, sila ambik tau. yang dah tahu, nak buat, buat la.. hak awak kann. tapi, betul ni. tak cantik mana pun. hihihi ;(



ok, ini pun hand gesture yang sangat fofular bak pisang goreng panas. wuuu, ala-ala rock ooo, pastu nak rock lagi jelirkan lidah sikit. comfirm anda paling rock di dunia. kahkahkah.
ini salah satu simbol dalam ritual keagamaan Kristian ( correct me if wrong) .agak agak nya yang buat ni lepas tau maksud ni, nak buat lagi tak ha?

nak info lebih pasal tangan rock ni, beserta gambar lagi anda sile ke SINI

info ni sekadar saya nak kongsi bersama supaye kite same same sedar. bukan nak memalukan atau nak kate saye baik, awak jahat. dan bukan jugak nak kate, jangan bergambar. bukan macam tu, cume ber agak la. tu saja..

kesimpulannya, lepas ni bergamba tegak dan senyum sahaja. HAHA ;)

tatataa







20 comments:

FyZa said...

uish smpai mcm 2 kan..dpt mana suma maklumat nie..nsb bek fyza jrng nk tngkp pic wat aksi cenggitu..haihh..mcm2 cara yahudi nk sesatkan manusia islam dlm diam..

naz said...

nicee n nice info

Hazzy Ishak said...

thanks for sharing this
very gud info

Fida Abd Rahman said...

alamak! selalu sangat buat peace tu.
setiap kali snap pic mesti posing macam tu menjadi pilihan. aiyooo :|
thanks ain! lepas nie tak nak buat dah. hehe

Syafrizal said...

bukan tanda2 tu je..
lagu2 rock lama2 dulu pun banyak sembah syaitan
dulu saya pun jahil.. skrg ni dah sedar saya tinggal semuanya

frank lampard said...

tak buad da pasni :(

nyOng.is.me said...

kdg2 kita xperasan apa yg kita wat kan..kan...! hishhh....=;/

theblogaboutsomething said...

skrg baru le tau.. :P

Nur -al- Ain said...

@FyZa

dunia kan dihujung jari ;) ehehee

Nur -al- Ain said...

@naz

tq naz ;)

Nur -al- Ain said...

@Hazzy Ishak

wokehh ;)

Nur -al- Ain said...

@Fida Abd Rahman

ain pun mmg gemar gk buat peace tu. eheheee

Nur -al- Ain said...

@Syafrizal

alhamdulillah ;p nasib baik sedar ye tak..

Nur -al- Ain said...

@frank lampard

good, good ;p heee

Nur -al- Ain said...

@nyOng.is.me

bukan tak perasan, kite tak tau pun ape kite buat. teehee

Nur -al- Ain said...

@theblogaboutsomething

same2 la kite mengetahuinye ;p

nyOng.is.me said...

sbb tu kita kena blajar kan...heeee~~~

cracked bunny said...

mana dpt ni ain.isk isk tak sngka betol lah

Anonymous said...

tolonglah ya...x baik tau menuduh-nuduh agama orang lain..bukti pun x sahih..tuhan x suka kita umat manusia buat mcm ni tau...dosa....

Nur -al- Ain said...

anon, sorry saye tak berniat menuduh. hanye sekadar berkongsi info yang dapat je..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails