tajaan,

DenyutJantung!

Tuesday, June 1, 2010

Review Prince Of Persia

hallluuuuuu ;p apa kabar semuaaa? ibu ibu bapak bapak, diharap sihat semuanyaaaa ;p

T.T

nak kepoh ni, semalam ain tengok Prince if Persia. ye la tau la bukan tgk awal sgt, tau tu tgk dah lambat. Ain banyak sgt appointment dengan menteri. (tipu) HAHA

ok la cite ni. menarik juga. tak menguap pun, nak nangis sikit je, tapi tak jadi sebab tadi sebab cover eye liner. ehehehee ;) sedih 2% sahajo.



yang belum tgk, gk trailer ni dulu,, nanti mesti mengelintin nak poie. hehehee


Still of Jake Gyllenhaal in Prince of Persia: The Sands of Time

: Dastan power, dier terror oo lompat2..licik betul ;p :


Still of Gemma Arterton in Prince of Persia: The Sands of Time

:ni la heroin. cantik kan. ;p:


nanti khamis nak tgk Lagenda Budak Setan. Tak sabarrrrr!

oo, korang nak tau pelakon, sinopsis semua pegi kat SINI ok ;p


tu je la, ain busy gile ni. ni nak balik kampung jap. nak tengok kan ayam atok kene gastrik. miahahahaha ;p

ermmm 4/5 bintang utk cite ni ;p





16 comments:

Nerzhul said...

Jake gelenhall tu muke jambu sangat jadi prince of persia.

'Cikgu Padi' said...

tak sempat lagi tgk cite tu...huhuhuhu....best ye?

HonEyBuNNy said...

best eh...ala...ila ritu nak tgk cita neh...tp xjd lak..nak tgk jugak la..ngeh3

naz said...

igtkan pepatah la tadi "tengok kan ayam atuk kena gastrik" hahahahaha

Syafrizal said...

nak download la
malas nak tgk wayang hehe

Roronoa Zoro said...

wow.. ramai yg kata best.. kawan2 pon.. hehee

cemomoi said...

tajuk movie ayam atok kena gastrik tu bila nak kua?

Nur -al- Ain said...

nerzhul, tu l.. XGanas pun muke dier..hehehee

Nur -al- Ain said...

cikgu padi.. best cite tu ;p enjoyed gak la. hehee pegi la dgn tunang ;p

Nur -al- Ain said...

honey.. g la,boleh tahan gk la cite ni ;p best gak ;)

Nur -al- Ain said...

naz, hepppp. perli pulak. heee

Nur -al- Ain said...

syafrizal.haishhh. rugi la gini

Nur -al- Ain said...

roro, best la ;p

Nur -al- Ain said...

cemomoi, coming soon. tungguuuu

ChiLaBaey's said...

Akan ku pergi juga menontonnye minggu ni.... Ain nak belanje saya ker...???

The Hetzel said...

dalam byk2 plakon prince of persia, i suka abg dia yg second tu..handsome n mnawan hati. n i gak suke yg baling dart (one of the hassansins) tym member dia yg ngbaka (negro tu) nk curik balik dagger tuh. peh,macho siot muka!!
tapi...yg xbestnya tmpat cinema yg i tgok tu siap skip2 scene! stupid cinema!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails