tajaan,

DenyutJantung!

Friday, June 11, 2010

Care Nak Tengok Result Uitm.. ( lege dah dapat result! )

Ain dah tau result ;)
Alhamdulillah semua lulus and pointer maintain,
cume tak dapat dean list ;(


dan Ain bertambah yakin, carry mark sangat penting!!

so next semester akan jaga carry mark umpama menatang minyak yang penuh.

oh, yang tak dapat tengok result lagi, tips mentengok result ialah, cuba ie atau chrome, pastu jangan berangan nak tekan - examination result, tapi sile beralih kepade mini transcript.

terima kasih my dian sayang ;)

Note : yang bawah ini dalam tulisan coklat, Dian saje perlu baca. (+.+), yang lain boleh skip..
:))

yours I think better than mine,
Dian I got B for FAR400.
hahahaaaa ;)
MAF420 nasib baik tak gagal!
tapi Ain punye C+ ok!
result tercemerlang sem ni

ok, nak siap siap, kejap lagi nak pergi keje 3 hari.
jangan rindu ain ok.
teeeheee..
ade ke yang rindu?
eheee~

sorry nanti keluarkan republish entry.
takut tak sempat nak menceceh.
ehehehee..


TATa,

sehingga jari bertemu papan kekunci lagi

T.T

5 comments:

cahayachenta said...

bestnya saat2 dpt result ni.... teringat zaman2 blaaja dlu

FyZa said...

mstla akan rndu ain..sobs..sobs..

dian said...

wahhh,teror la FAR dpt B..
dian C+ je kot..
xpela kire result kite, Ain better FAR dian better Maf je..
hehe,xpe sem dpn cbe lg..kiki

Anonymous said...

erm i dah try mini taranskrip..but still takley laa

Anonymous said...

Kat mane mini transkrip tu? Klik mane ye?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails