tajaan,

DenyutJantung!

Thursday, June 24, 2010

Review Blog Terbaik Untuk Yang Ingin Menguruskan, Menggemukkan, Memaintainkan dan Menjagekan Kesihatan Badan-->sususejat(dot)com pilihan nombor satu!

hai adik adik, kakak kakak, abang abang serta makcik makcik, bertemu lagi kite dalam sesi jom kurusss.. hari ini mak mok ditemani pakar kite sang susu sejat yang akan same same menjayekan program ni.. jangan tak tau susu sejat ni terpilih di antara permata yang berkilauan.. pergi tanye dier ape saje, sekelip mate je dier boleh jawab.. awak nak kurus, nak gemuk.. takde hal punye la..

saye bersyukur ditemukan dengan susu sejat.. sebab mak mok kan dalam proses menguruskan, ehem ehem, pehe saye.. hihihhihh.. hoihh dah bertahun nak mengecikkan pehe, tapi apsal tak kecik kecik ha.. ooo.. susu sejat, ni mak mok nak bagi tau, ayam kfc bahagian tight tu bahase melayu nye kite panggil peha ok, bukan betis. hahaaaa, comel la kamu ni, "akak kfc, betis ayam satu.." mampus kene gelak nanti dek kakak kfc tu. jangan malukan mak mok hokehhh

ok, tanpe melengahkan mase lagi, saya nak pakse awak semua pergi tekan dan layari sususejat(dot)com.. bukan kurus tu untuk cantik je sayangku, kurus itu untuk kesihatan.. dulu yang mak mok kate gemuk tu sexy, mak mok tipu je.. itu statement cover je tu..

yang lagi best kat sususejat.com ni, penggunaan bahasa yang mudah nak paham, mak mok pun boleh paham, takkan u olzz tak boleh kot? ewah ewah ewahhh, penerangan yang sususejat bagi, terbaikk u olzzz, bace buku harge ratusan ringgit pun belum tentu paham semua kan, ni kalau tak paham u olzz boleh terus tanye di ruangan comment ;p kan sususejat.. mak mok tengah tunggu entry care kecikkan pehe dalam mase 3 saat, eh banyak cantik muka kau.. HAHAAA..

eh pergi la tengok susu sejat, walaupun name blog umpame blog masak masak, mak mok pun tak paham nape ejoy memilih name susu sejat, mungkin minum susu sejat setiap hari mampu kurus kot,, eheheee.. ye ke ejoy? hihhiii.. entry susu sejat yang paling mak mok rase teruje ialah, "tolong, apa yang patut saya makan?" awak semua mesti ingat ape yang awak makan tu dah yang terbaik kan, salah tuuu.. heheee, pergi sekarang cek, saye yakin anda salah.. macam mak mok, pagi pagi sarapan nasi sejuk, pastu memekak nak kuruss. pigidahh..

ok, lepas ni nak setia pade susu sejat.. nak ikut garis panduan yang disediakan..

jom kite ramai ramai bace susu sejat, kurus dan cantik bersame..

ok, byee.. bertemu lagi kite nanti dalam episode yang akan datang.. byeee u olzz

nak lagi memudahkan u olzz, click je banner susu sejat tepi ni, ha jeling kiri sikit.. tu diaaa yang mooo comel tu ;p olololooloo, jom layannnn~

pssttt : mak mok mengglamourkan sususejat(dot)com disini bukan kerane dibayar semate mate, tapi mak mok dah study sususejat and dapati blog ini memang berkualiti, kalau dibandingan dengan blog mak mok ni, errr ibarat pipit dan enggang,.. i maluuuu...

ok, mak mok nak pakai spek, sinsing baju sambung bace sususejat(dot)com

tatatataaaaaa~

kepade yang berminat nak menyewe tapak iklan disini dengan harge dan murah, jangan malu, jangan segan email mak mok di nurulaintairuddin@yahoo.com , boleh baca di >>SINI<< jugak..



6 comments:

AMIRA IS MIRA said...

dah macam makcik kepoh ko nye style tulis entry nie.
dasat r nak kurus.pulun!!!

Nur -al- Ain said...

kehkehkeh.. kire berjaye la cubaan aku nk kepoh tu.hihiii

rizputra7 said...

oh ye ker..

Joy Kalonas said...

Tq ain.. sy dh update artitkel berkenaan soalan 'paha' kamu tu, hehe.. utk soalan2 yg lain, sy simpan dulu jawapannya, nnti masa 'spesel edition/anniversary' susu sejat saya akan post menjawab soalan2 kamu tu ye.. =)

Nur -al- Ain said...

riz, iye

Nur -al- Ain said...

joy.. wokeh ;p thanks jugak k ;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails