tajaan,

DenyutJantung!

Tuesday, June 22, 2010

hutang emas terbayar 2. heeeeeheeee

menjawab tag dan award zameermus,


waaaa.. comel kan ;) nice blogger.. nice ke? ehheheeee ;p macam biase la, bukan main ambik je, macam macam perlu ditempuhi.. huuuuuuuhhhuuu, jom kite tengok ape yang ingin dikorek dalam tag ni..

1. Apa yang bermain di fikiran anda sekarang ini ?
teringin nak tgk karate kid lorrrrrrr.. sape nak teman, sekaligus belanje? di fikiran saye juge turut bermain persoalan mengape dirobohkan penjare pudu tu? tak cukup hensem ke pintu gerbang tu? haisshh


2. Apakah nama samaran anda ?
errr, nama samaran saya semase kecil dulu britney spears. HAAHAA.. tipu tipu, takde nama samaran, sebab saye tidak gemar menyamar.. nanti hidup umpama sesumpah.. kuang kuang kuanggg

3. Berikan tiga (3) orang yang anda sayang ?
pasal ape saya sayang beribu orang, 3 je awak mintak? haishhh.. nabi je 25 orang.. semua saya sayang, keluarge je dah beratus, semua saya sayang, kekasih je satu saye ni tau. soalan ini tidak releven. kahkahkah....

4. Panggilan untuk si dia ?
panggil bro je. hahaaa.. baru la nampak santai kan.. cakap pun main lu gua je.. baru rock babe!
si dia ku sayang, hanye kite yang tau kan.. hahaaaaa ;)

5. Hadiah yang anda impikan daripada seseorang yang istimewa ?
yang bab hadiah ni i likeeee.. soalan ni relevant sungguh! saye tak mintak lebih pun, saye mintak awak sayang saya sorang je. itu sudah cukup., err, yang itu hadiah qualitative, yang quantitative plak, banyakkkkk.... hihiii, percutian ke pulau pleaseee dato' fairul..dato' tu ain yang anugerahkan, kalian jangan runsing memikirkan nye okk? huhuuuu

6. Blog manakah yang anda suka lawati ?
blog yang takde lagu, pastu banyak info, pastu comel, pastu tak cakap besar, pastu tak berlagak..
macam blog awak laaa.. heheee ;p

7.Tag kan kepada 15 orang rakan blogger anda ?


heheeeeeeeeee.. pergi semua buat cepat.. hahahaaaa.. yang lain jangan senyum ha tak kene tag, tengok hutang tag ain menimbun lagi tu,, korang tunggu je la.. hahaaa


7 comments:

zarith said...

duh.. kena balik?
haha
okay..
thanks
:)

Miss Rouge said...

heheee thanks cik ain. first time kena tag :P

Nur -al- Ain said...

@zarith

hahaaaa.. kene balikk..hihii

Nur -al- Ain said...

@Miss Rouge

oook, pasni akan la miss rouge slalu dpt tag.. hahaa

AMIRA IS MIRA said...

cinta...aku dah penah dapat award nie without question.thankssss soo much.nak kene jwb gak ke soklan tue

Nur -al- Ain said...

mira.. x jawab pun takpe.. tepek je kat blog ko..huhuuuu

cemomoi said...

nampak cam ada soklan maut nih...

t la aku kena prepare draf dulu baru jawab nih

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails