tajaan,

DenyutJantung!

Tuesday, June 29, 2010

KEYNOTE - Rancangan Baru, Terbitan Astro

hai hai hai.. sekarang kite akan bertukar dari mood world cup ke mood hiburan.. ok ready semua? kosongkan minda anda, jangan diingatkan lagi kekalahan England mahupun keserian Brazil dan Portugal.. lupekan juge sejenak mengenai kehenseman dude i, christiano ronaldo ;p hehehheeee

ok.. Ain nak share pasal rancangan baru kat astro ni, KEYNOTE.. ape? korang tak pernah dengar? ish ish ish.. same la kite.. ketike entry ini di type, ain pun pertame kali dengar.. heheheee ;p kalau dah bangun tido sampai la tido balik mengadap laptop mane nak sempat tengok KEYNOTE bagai.. waima rancangan imam muda pun ain tak pernah tengok. kesiannnn

rancangan KEYNOTE dari ASTRO ni mungkin lain dari yang lain, jauh panggang dari akademi fantasia apatah lagi imam muda.. kehkehkeh, KEYNOTE ni nanti akan menguji keterroran mereke2 ni menggubal dan mengubah serta membentuk lagu.. jadi komposer.. tu pasal la pengetua untuk pertame kali ini ialah sifu Ajai ;) apsal nak kene ade smile ha? tu kan sebenarnye sebab tak tau nak kate ape lagi.. hishhhh.. HAHAAA,, dah terpecah rahsie ;p

nanti setiap minggu macam biase la,kite akan pilih yang terbaik.. eh, nanti peserta akan pilih penyanyi yang diorang suke tau.. ehem ehem, i sanggup nyanyi free utk u.. huhuuuu.. pilihlah aku jadi penyanyi mu, yang lain belummm tentuu nyanyi best, jadi pilihlah aku.. HAHAAAA

hadiah utame RM10000 pastu ade jugak contract dengan syarikat wake the baby.. tak silap ain ni syarikat ajai ni kan?

ok jom tengok gambor peserte nye yopp


ko tengok sikit punye garang muke ajai,
berani kau nak poye poye?
pergi buat lagu baikk punye sekarang!

: ehsan, Murai :



ini je gambar yang dijumpai di Murai
hihiii.. gambar curi, jangan demand lebih okk


ok dah.
sesi hiburan tamat.
pergi tido supaye pagi esok bangun awal,
sahur dan ganti puase,
okkk?



3 comments:

naz said...

fynn jamal there:)

FyZa said...

apakah??

PAP said...

fynn jamal on tv..coolll...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails