tajaan,

DenyutJantung!

Monday, June 21, 2010

Sambutan Hari Bapa Bergambar Sekeluarge

hallooo bapak bapak, ibuk ibuk semua yang ada siniiii..

Ain mau goyangg yukkkkk.. eheheeee, merepek 2 saat memang tak puas...

ok ok, Ain nak berlagak kisah hari bapa ni,, malam sabtu hari tu kami 5 keluarge pergi berkelah kat pantai gold coast atau name melayunye port dickson.. eceeehh.. kami g sane saje nak rapatkan hubungan yang memang la rapat pun, saje pergi lenguhkan tangan mengipas ayam,kambing,hotdog dan jagung serta meletihkan kaki main bola sepak di pantai serte membesarkan diameter perut.. kehkehkeh..

kebetulan birhday adik ain pun same dengan fathers day, so kitorangbuat supriseeee kat dier.. feeewiittt, dah 13 tahun adik along,. olooo bucuk bucuk.. huhuuuu

layan gambar je la ok..baru lepas makan ha, kenyang la.. tepu otak nk type banyak banyak.. heheee

yang ceot pegang tu kambiang panggiang,, ngehngehngehh.. sodap,,!!

ini la tumbuhan yang name saintifik nye, alpontos yuiru atau name singkat nye JAGUNG
T.T

gomokkk timeee, makan sampai lobam

tu la orang kuat majlis,
eheheeee.. mak tengah busy bakar kambiang ni..
paparazi ni nak snap je tauuu


yaya (berbaju merah ) tak kate nak kene tanam, tapi kate nak selimut dalam pasir, ok, layankannn

wajah wajah gadis pantai.. tugas mereke ala ala gadis litar jugak, tapi versi sopan.. ehehee
.
.
.
.
Dan Masa Yang Ditunggu Tunggu,,,
.
.
.

potong cake untuk bapak bapak..
tepat jam 12 malam ;)
kek kecik kek bday girl..
gmbr dier potong cake camera mane tah..
sorry sayangggg..
yayyy
satu bapak takde, ;(
heeeeheee, ni semua adik beradik.. macho bukan?
saya sayang mereke ini sangat sangat tau!

cube teke mane satu ayah ain ?

one happy family!
sayang kamuu semua ketat ketat,..
chewahhh,



ok, selesai sudah versi hari bapak dengan penuh kasih sayang.
sekarang mase tido petang dengan kecintaan dan kemimpian
harapan saya agar kasih sayang yang kite semai akan mekar mewangi sentiase..
jangan ada benci.
huuuu

gua caya sama lu!





8 comments:

FyZa said...

sgt swet ok smbut ramai2 mcm 2..moga hepy2 sokmo..;)

Nur -al- Ain said...

thanks dear ;)

SheY PuLL said...

wah ain..besh nyew.
xajak pun papa kiew..:P

naz said...

ccooll party :)

Nur -al- Ain said...

@SheY PuLL

lorwww,, kenew kerw? huhhuhuu

Nur -al- Ain said...

@naz

tak coolll, lebih kepade hottt. hahaaa

Maryam said...

seronoknyeee :)hihi.

sop said...

wah.. bestnyer.. BBQ dgn kelaurga.. mmg happening

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails