tajaan,

DenyutJantung!

Thursday, June 3, 2010

Tak Payah Mengandung 9 Bulan, Dapat Tengok Rupe Anak Ekspress!

bertepatan dengan kisah musim mengawan kat bawah tu,
tadi Ain pegi gedik gedik main satu software tengok nanti muke anak kite jadi cam ne.. heheheheheh ;p
nampak gatal sangat ke gini?
HAHAAA.
tu la bukti orang tengah cuti sem bosan duduk rumah, mengadap komputer sahajo,


ini lah konon nya muka bayi kami nanti.
teeeheeee
(+.+)
apo lak macam anak mat salleh ni?
dari mane datang genes mat salleh pulak ni.
hoh, ape jantina tak tau la, jangan khunsa sudah.
( comel jugak kan anak kite sayang. )
ahahhahhaaaaaa.

sayang, ini la rupa anak lelaki kite, yang saye kandung 2 minit setengah sahaje
T.T

ini memang penipuan yang nyate ni.
osah mongak er, bak kate orang kampung den
mano datang rambut kau colour camtu plak,
mak bapak er kemain htam berkilat rambut.
ish, tapi mane la tau,
makngah dan makcu tolong dye kan rambut baby,
mase mama tido.
HAHAHAHAAAA ;p

kalau anak comel gini, nanti boleh g audition masuk iklan
nanti boleh cover duit pampers and susu yang mahal.
heheheeee ;p



"omak, den nak kawin, tapi takdo duit la. pinjam la ha. sok bayar installment. ngehhhhehehehhee"


elehh, mesti korang nak buat jugak kan, tau tuuuu.
nah pegi click SINI

ini main main sahaje. jangan percaye 100%. kurapat ni semua!





14 comments:

ChiLaBaey's said...

Tulah pasal... Lain macam jer rupanye... Anak David Bekam kot diaorang bubuh.... :)

Nur -al- Ain said...

hohohoooo. ye la kot. haissss

naz said...

amboi salah suami ker? mat salleh je rupa nya haha

pakcikLie said...

wah2!..okey jgak nie..nt pakcik try..suka suki jer..hahaha. yang real hanya ciptaan Allah.

Nur -al- Ain said...

naz, hahahaaa. ni sume panipuuu ni

Nur -al- Ain said...

pakcik, betulll ;p ini sekadar main2 je ;)

Syafrizal said...

wahhh dah berangan nak ada anak ke

gades ain said...

ahahaha. comel anak sis :P ain xde pakwe laa nak torai wat anak ekspress. uhuhu

Nur -al- Ain said...

syafrizal.. hehehehee ;p saje bosannn daa

Nur -al- Ain said...

gades, ambik je mane2 artis. hahaaa

fatin hanani said...

nak2 hehehe
nak wat jugak hihi

fatin hanani said...

ain2 nak tanya satu blh :D
cm na nak wat comment bg kena apprval dluw sblm dy post kat post kita
ajr sat blh :D

Nur -al- Ain said...

fatin,ha buat pastu tunjuk tau.. hehee

Nur -al- Ain said...

fatin, nnt kang ade special entry utk fatin ok.. hehheeee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails