tajaan,

DenyutJantung!

Saturday, June 5, 2010

Review Lagenda Budak Setan ( Tolong Baca Sebelum Pegi Tengok )

Lagenda Budak Setan the movie, ternyata satu kegagalan. NOKTAH

tidak tipu ok, cume Ain tertipu dengan trailer yang sedap. maka baik anda semua tengok trailer sahaje, pastu nanti beli la CD tak pun download je la. tak best pun. baca novel 200 kali gande lagi best.

hishhh, nasib baik ticket RM10 je. huihhhh. hampo den ;(

kalau ade duit lebih pegi la tengok, kalau duit cukup cukup makan tak payah la, simpan je la duit tu.

Ain kecewe :(


15 comments:

peaNut said...

ye ke ain??tp tgk trailer dia aritu nmpk cm best je

Raybond said...

huhu... trailer cam best jew...
novel dia best ek?? nanti nak try pinjam la.. =)

naz said...

trailer part best jer haha

'Cikgu Padi' said...

mmg pon.....opening day dah g tapi sedey je...bosan ok.....cerita die tak sampai...cume bole puji muzik n senimatografi yang segar....keep it up..

~IHSAN AZ~ said...

haha,nasib baik x ikut my family g tengo, if not konfirm sakit hati, haha,few my friends also said the same thing, nnt dieorng balik nnt kite tngk perasaan dieorng,haa....

Wanie said...

tak best ek ? adehhh .

Nadya ©™ said...

ahahaha..da gak da..
memang ta minat pun cerita ni..
buku dia pun ta minat..ta kena dengan jiwa agaknya..huhuhu

Nur -al- Ain said...

@peaNut

kite tertipuuuuu ;(

Nur -al- Ain said...

@Raybond

boleh sajo... hahahaaaa ;p

Nur -al- Ain said...

@'Cikgu Padi'

tu la.. lagu terbaik kan ;p

Nur -al- Ain said...

@~IHSAN AZ~

hhaaaa, mesti diorg hampe gk tu.. esp yg dh bc novel tu..

T_____T

Nur -al- Ain said...

@Wanie
takbestttt. kalau dh bc novel tu mesti rs lg takbestt

Nur -al- Ain said...

@Nadya ©™


ermmmm. buku dier best, movie tak best....

Nur -al- Ain said...

naz, ehehee, tu la pasal. hampe hatii .. haish

Roronoa Zoro said...

korang tertipu mcm citer dragonball evolution daaa... hohoho~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails