tajaan,

DenyutJantung!

Thursday, June 3, 2010

Gimme Food on Flights

kalau saya ingin melancong tempat yang jauh jauh, pastinya saya akan menaiki kapal terbang kan sebab kalau naik bus ekspress mungkin lambat sampai, apatah lagi kalau mengayuh basikal, mungkin takkan sampai. teeeheee ;p

bila di atas kapal terbang untuk berjam jam, sudah pasti perut berkeroncong, macam lagu keroncong buat anna, feewiit, macam dalam perut ada life band, makanya saya akan perlukan makanan yang berzat, berzink, berprotein dan berkabohidrat.

saya takut tinggi, maka saya harapkan dapat makanan yang sungguh mengeyangkan dan akan buat saya tertido tidak sedar berdengkur. eheheee.

contoh macam nasi lemak. eheheee ;p makan nasi lemak mesti berlemak lemak, nanti mate pasti berat dan sarat dengan lemak. HAhAHAAa ;p




fuhhh, memang mantap la kalau nasi lemak yang bersambal sedap dihidangkan, tapi jangan sambal yang pedas sangat takut semua berebut toilet nanti. heheeee ;p

lepas makan ni mesti tido selame lapan jam, tau tau dah sampai tempat destinasi. yeahhh, tak payah nak berdebar debar ;p





lepas tu best jugak kalau dapat coklat, sebab coklat kan boleh tenangkan hati yang gundah gulana, nanti masa kapal terbang nak landing boleh kunyah coklat laju laju, selaju jantung sedang berdenyut.. chewahhhh



pastu kan kalau ade chewing gum pun best, sebab nanti masa telinge berdengung boleh la kunyah dengan comel nye ;p

tapi awak semua tau tak, naik MAS nanti macam macam food yang best ade tau. fuuyooo, ain yang takut nanti agaknya taknak turun sebab makanan best bangat!

ade range untuk religious diet, medical diet, and vegetarian meal lagi.. feeewitttt ;p best nye kan.. yang ni untuk special meals .. pastu untuk yang muslim jangan risau sebab semue nya ditanggung halal, yang hindu pun tak payah risau, ade food yang takde beef untuk hindu ;) so boleh makan dengan gembirenye ;p kemudian tido dengan senang hati. LOL!

sekarang rase nak travell nak naik MAS semate mate nak makan.. yeeehaaaa ;p

saya ade special request untuk MAS, saya nak sambal ikan masin dengan nasi panas pastu dengan telur dadar. boleh ke? hehehheee. ikan masin jeruk tau! biar berbau satu plane tu.. ngeeeehhhh.

enjoy project alpha ;p












Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Never go hungry while flying with MAS!






1 comment:

naz said...

masyukkk haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails