tajaan,

DenyutJantung!

Monday, June 14, 2010

awak buat saye rimas dengan perangai awak.

dalam dunie ni ade macam macam jenis manusia kan, macam macam ragam, macam macam perangai, ade perangai yang buat orang menyampah, benci dengan kite, yang buat orang rase tak senang dengan kite, kite mungkin tak perasan perangai annoying kite tu, sebab tu la bile ade yang menegur, terime teguran tu dengan hati yang terbuka, bukan berdendam, canang orang lain lagi hina dari awak. bukan begitu carenye,

pokok takkan bergoyang kalau takde angin meniup kan, memang kite tak dapat nak puaskan hati semua orang, tapi semoleknye, kite biarlah merendah diri, bukan ape, hari ni kite mungkin senang, kaya raye, tercantik, tapi satu hari kalau tuhan tarik nikmat tu semua, awak tak larat nanti dengar orang mengutuk, mengeji sana sini.


tak perlu pun awak nak berlagak, jelas manusia ni ade kekuatan dan kelemahan, dari awak berlagak tak tentu pasal, baik awak gune kekuatan tu untuk bantu yang lain, dan nanti kelemahan awak tu akan dibantu dengan kekuatan dari yang lain.

saye punye lagi ramai sahabat yang kaya raya, bijak pandai, tapi merendah diri, sampai orang tak tau pun dier orang berada, and you know what, semua orang respect and love her. pakaian, gadget semua sempoi je. awak tak perlu bagi tau semua orang, harte bende, pangkat awak, pangkat ayah, ibu awak kat semua orang, orang akan tau jugak. lagipun itu bukan harte awak, harte mak bapak awak. awak pulak nak kecoh. hahaaa


saye tak cemburu pun dengan awak, sebab saye tau saya lebih bahagie dan punye ramai yang ikhlas sayangkan saya. bukan duit saya, sebab saya tak de duit pun. T__T


when he say he loves me, it worth more than 1 million.




3 comments:

FyZa said...

manusia ada mcm2 jenis perangai termasuk la kita sendiri kan..ada prngai memasing..=)(

The Godfather said...

pokok xkn bgoyang kalau tiada angin,
tp boleh bgoyang kalau ade brok kt atas tu ke, ade burung ke, ade gempe bumi ke...

The Godfather said...

pokok xkn begoyang kalau xde angin tapi akan begoyang kalau ade berok atas tu, xpn ade burung ke, xpn ade gempe bumi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails