tajaan,

DenyutJantung!

Wednesday, June 2, 2010

Si Bangsat Tu Memang Nak Perang!

“We boarded the ship [the Mavi Marmara] and were attacked as if it were a war,” one officer said. “That will mean that we will have to come prepared in the future as if it were a war.”

IDF : GLOBAL JIHAD ON FLOTILLA.

nak lagi sakit hati dengan si Yahudi bangsat ni bace link atas tu.

semoga mereke yang berada di dalam Mavi Marmara selamat. Semoga hero dari Malaysia selamat. Aminn


ini poster sempene memboikot hinaan mereke terhadap our prophet.

Yahudi ni memang melampau!

kalau betul bomoh power, kenape kite tak himpun bomoh satu Malaysia pegi santau mereke ni? biar berak berdarah, perut busung, lepastu muntah keluar paku!

pic credit to , 36 Joint


15 comments:

'Cikgu Padi' said...

mara betol ain kn..hehehe...saya pon amat marah dan murka..persetan US, persetan Israel...

naz said...

a,ah kan bomoh kan ada. guna lah santau angin bagai hhahaa. terus berdoa

FyZa said...

sabar ain sabar..moga mereka ini mendapat balasan yg setimpalnya nti..

cemomoi said...

bomoh power root bole la... si yahudi tu dah memang lahanat, yang pemimpin arab pon bingai juga paling teruk mesir tu baru nak terhegeh-hegeh bukak sempadan... dulu dia juga bubuh gas maut dalam terowong rahsia orang palastin

atty's said...

semoga mereka dpt balasan nanti..

Roronoa Zoro said...

pics oblind nie zoro pon dah amik n letak dalam blog zoro.. huhu.. ada lagi kempen zoro lancarkan.. ada kat sidebar.. huhu

Roronoa Zoro said...

er... ain kena banyak bersabar.. huhu.. x bek main bomoh2 nie.. xsama haluan dalam peperangan islam nie.. dalam islam x main la bomoh2 nie.. huhu~

Nur -al- Ain said...

cikgu padi. mesti la mrh.. ishh

Nur -al- Ain said...

naz, ahahhaaa. tau takpe.

doa ;p

Nur -al- Ain said...

fyza, ;p

Nur -al- Ain said...

cemomoi,
betul2.. lahanat ni mmg tak gune.. haishhh

Nur -al- Ain said...

roro, ye r, lupe nk link gmbr tu. haisss. baru pasan. ehhee

jane said...

header ko kat atas tu mcm kat blog aku...

hahahhahaahah cantik kan?

>_<

Syafrizal said...

jangan takat kempen
produk Yahudi bila nak boikot?
hari2 orang duk beli dan sokong
takde rasa bersalah ke bila kita membelinya?
Milo, Nescafe, Nestle, McD, KFC, Pizza Hut
bertukar la ke produk halal seperti HPA
tiada guna anda berkempen kalau kita pun duk bagi Yahudi kaya tiap2 hari

Linglung said...

hati gua berapi-api mcm kari berapi!! cilake punya yahudi!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails