tajaan,

DenyutJantung!

Wednesday, June 30, 2010

Spain ke Portugal? Aku Portugis.. hohohotak hang! ehem ehem, spain menang 1 berbalas 0. yeahhhh ;)



sebenarnye nak buat entry pasal pegi i city tempoh hari, nak tayang gambor..
tapi jam pulak 2.30, harus la layan bola sat!
ni game baik punyaaaa ni..
lagipun dah janji dengan kekasih ku nak tengokkan, kekasih nak tido..
cehhh, tengah bercinteeee, sanggupp!
teeeheeee,
T.T

ok, spain ke portugal? jom layannnnnn

nah satu gambar i city,
esok tengok lagi okk ;p


untuk warga malaysia yang jauh di perantauan...
weewiiittt

update : dah abis first half, tak ado goal lagi.. torres terror.. hahahhaaa.. CR jangan dramaa ok..
update lagi lagi : SPAIN MENANG!!! 1 yeeeeeeaaaaaaa ;p

bye bye portugal, jumpe di Malaysia world cup akan datang hokehhhhh..
kehkehkehhhhh



11 comments:

naz said...

spainnn! ofcos

PurplePolaris said...

oloholoh...x suka x suka.nak portugal.huhuhu

Rabiatul Adawiyah said...

cantiknya.. saya nak pergi tak pergi2 lagi.. hihi..

aina said...

yeaah !!!!! idup David Villa !!

cemomoi said...

ko tak aci ain, asal menang semua ko sokong dah kalah ni ko kutuk je, tu ari portugal blasah korea kan main lagi ko yea

Nur -al- Ain said...

naz.. ofcozzzzz spain.. hihihii

Nur -al- Ain said...

purple.. hhaaahahaaha, alaa spain la.. villa pun ensem..

Nur -al- Ain said...

rabiatul.. pergi la.. best tau ;)

Nur -al- Ain said...

aina.. yeeee.. idup torres jugak.. huuhuhu

Nur -al- Ain said...

cemomoi.. kite sokong bergantung kepade match okk.. hahahaaaa

Nur Su'aidah said...

yeahhhh semalam best ah game. dasat!! :) icity pun kite dah g gak :) cantik kan~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails