tajaan,

DenyutJantung!

Tuesday, June 29, 2010

azam tahi kucing si Ain

hai pembace budiman sekalian ;p kamu semua apa khabar? harapan saya agar kite semua sihat sejahtera.. eheheheee, macam kuliah pagi plak.

minggu depan dah start kelas, kejap nye la mase berlalu. macam baru semalam tak tido bace buku nak exam,, macam baru semalam memekak menjawab soalan susah, macam baru semalam jugak mengrefresh keputusan 100 kali siottttt je! tup tap tap tip, ahad ni dah nak kene balik melake ;'( tinggalkan negeri sembilan tercinte bersame semua kecintaan saye.. takpe sayang, daku pergi berjuang.. doakan la kejayaan ku ini, ohohohhh ;p

patut ke berazam untuk semester ini ha? patut ke? tapi nanti azam pun takkan hadooo nak buat, tapi kang tak azam lagi hampeh kan.. jom la kite buat azam.. tapi pernah jugak saye mendengar motivasi dari motivator bahawasenye jika kite menulis impian kite, kite selangkah membawe impian kite ke alam realiti ;) wowwwww, so tulis je la kan ;p

azam saya untuk semesta ini :

1. beli baju raye warne purple, simple pastu cantik.. eheheee, err murah kalau boleh ;) patut ke ni jadi azam ha? boleh gk la ni.. pencapaian ape dah tau warne baju raye seawal ini ;)

2. nak menjage carry mark umpama menatang minyak yang penuh ;) akan dedikasikan diri kepade segale jenis test,quiz, presentation, attendance tu tak berani jamin.. hihihiiiii

3. nak pastikan segale jenis handouts terjage dengan rapi sehingge exam, agar tak rugi potostat 2 kali. huhh, setiap sem cam ni, apsal orang lain reti jage kertas aku senang hati buang kertas pastu kene potostat? dah la allowance potostat ayah tak sediakan. hohhh

4.bangun awal, supaye awal di kelas ;) nanti sempat bersarapan.. sarapan kan penting.. korang ingat tau, jangan skip sarapan.. ingat ni.. tak caye tanye sususejat, penting ke tak sarapan tu.

5.emmm, rasenye cukup la tu dulu, susah jugak er nak pikir bende baik.. cube korang suruh ain listkan nak buat ape dengan duit biasiswa, fuhhh, sekelip mate boleh siap, sekali dengan negative.. HAHAHAHA ;)

sem ni nak menabung.. nak saving kuat kuat pasal nak pergi bercutian dan membeli DSLR. eheheheheheeee ;p i nak jadi minah gambar menangkap gambar panorama. ;) tapi ikut mood, kot tetibe rase baik joli duit yang ade, so nanti kite batalkan keinginan ini, kite tunggu dan lihat.. hahahaaaa.. yang penting percutian tu ok En Fairul Sayang.. yang lain lain keinginan minor saje.. tapi kalau dapat ok jugak tu.. hihiiii..

azam awak ape? meh la kongsi same same ;)

ok la, sekian azam tahi kucing saye. bye bye

16 comments:

FyZa said...

hehe..ok la 2 ain..kita perlu aad azam..2 adalah langkah pertama..so chaiyok2!! ;)

ChiLaBaey's said...

Fulamak header baru... Dah takde gadis pakai rambut palsu lagi.... Apa2 azam tu kira bolehlah dijadikan azam... Menarik sangat tu... Selamat sambung study balik yer... ;)

maCy said...

tekadkan azam.. smoga berjaya :D

~ Lady ell ~ said...

manade azam tahi kucing..elok lh tu...

HaiDa HiDa said...

haiii ain.. terima kasih sdi singgah blog akak.. bgi akak layout dan color macthing jer.. cantik.. akak pn x reti sgt nk komen2 ni.. janji sedap mata memandang, mknanya cantik la.. hehhee

azam yg bagus tu.. yg penting tekadkan azam tu k.. selamat maju jaya..

dian said...

fuyoo cntek la header ain ade buttons2..
heheh..
stuju psl kne wat list nk bli ape tuk duet jpa.
hahah

Nur -al- Ain said...

fyza, heheee.. tenkiu2 ;)

Nur -al- Ain said...

pakngah.. haishhhh malu la pakngah.. jgn la ckp kuat2.. hahahaaa ;p

ok selamat2 ;)

Nur -al- Ain said...

macy,

thanks ;p

Nur -al- Ain said...

lady ell, tahi kucing sebab kejap ke berazam tu.. hahaa

Nur -al- Ain said...

haida, thanks ;p selamat maju jaya juge dgn azam akak.. hahaa

Nur -al- Ain said...

dian.. hahahahaaa..malu i ;p

jom buat list duit jpa.. ngeeee

ChiLaBaey's said...

Opsss terkuatlah pulak... Oklah jgn malu2... Nanti masuk kelambu.... :) :) :) ;)

Nur -al- Ain said...

pakngah.. hahahahaaaa..rambut palsu dh simpan dalam kotak besar.. hihii

cemomoi said...

'azam (sedang) basuh taik kucing' mungkin bole jadik sebaris ayat yang baik

ChiLaBaey's said...

Laaaa rambut palsu betul ker?? Ingatkan edit guna photoshop....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails