tajaan,

DenyutJantung!

Sunday, June 13, 2010

Libresse - pampers wanita dewasa gred A ;p

eh awak awak semua,
kalau period pakai pad ape?
rasenye mesti ramai guna Kotex kan?
sebab Kotex cepat habis dari yang lain tu,
yang lain pun asyik buat promotion membuktikan product mereke lambat jalan, terpakse buat promotion beli 1 dapat 2.
HEHE ;)



kite nak share ni,
kite beli http://www.sca.com/Global/Products/logotypes/Libresse_logo_L_01.gif
eh tolong jangan cakap tak tau er,
iklan yang banyakkk artis ade tu,
tapi yang paling best Adibah Nor la kan ;)
comellll..





nak bagi tau ni, best jugak tau Libress tu, selese jugak la. rupanye Libresse ni dah lame terkenal dekat negare lain, maybe baru nak cube penetrate market Malaysia agaknye. patutla harga dier macam mahal jugak, tapi berbaloi baloiii jugak. hehe ;)

:lain lain name untuk lain lain country, biasa la tu kan, nak fit dengan environment country:

kalau nak tau pasal Libresse tu, kene tengok iklan Adibah Nor tu, kalau tak paham jugak tengok duapuloh kali.
teeeheee

ini ape yang tertulis di belakang plastik Libresse ini,

Sistem unik ini direka khas mengikut kontur badan dengan sempurna, ia juga mempunyai alur khas yang mengalirkan cecair terus menyerap ke dalam pad untuk mencegah kebocoran, dan membolehkan anda berasa selesa dan selamat di saat anda memerlukannya!

1. permukaan selembut kapas membuatkan anda berasa kering dan selesa.

2. rekaan unik " berbelah di belakang " supaya pad boleh rapat di punggung

3. Rekaan Hadapan mengikut badan memastikan pad kekal pada kedudukannya untuk mencegah kebocoran

4. bahagian menirus agar kedudukan pad menyelesakan di antara kedua-dua belah paha dan idak berganjak.

5. cepat mengalirkan cecair ke dalam pad dan mencegah ia keluar semula ke permukaan pad. ia berlipat pada bahagian yang strategik mengikut kontur badan agar pad tidak berganjak pada bila bila masa.

fuhh, letih i type untuk u.
sila sayang saya sekarang.
T.T

saya sebagai pengguna adalah berpuas hati,
bertukarlah kepada Libresse
hehe ;)


eh, nanti mest pergi lawat sini (http://livelibresse.com.my/) tau,
ade Adibah Nor comel ;)


cuma satu je tak paham,
kenape tadi google Libresse,
ini yang keluar :

http://img9.imageshack.us/img9/3138/l23f21c84eeb040e4ba3fa3wn1.jpg



ini duta Libresse ke?

LOL!

ha,awak yang tidak period terjah sini jugak ye?
ha, kan dah menyesal,
eh tak jugak, boleh belikan satu untuk isteri,kekasih,ibu anda.
kan kan kan?
heheeeee
;)

byebye semuaaa








8 comments:

♥♥♥zakiah♥♥♥ said...

ain da pakai libresse? mne best dia ngn kotex? :D

naz said...

saiful malaysian idol kan hahha awww

Roronoa Zoro said...

perlukah aku membeli untuk kekasih?

tapi aku malu..... (-_-)~

fiq said...

berapa hrga nyer?

Nur -al- Ain said...

zakiah, librese lagi best dr kotex kot ;p

Nur -al- Ain said...

naz, hahaaa. ye la kot. hiii

Nur -al- Ain said...

roro,, ngeeeehh beli untuk mak la,, pasti tak malu ;)

Nur -al- Ain said...

fiq, tak ingat la.. around 5 to 6 ringgit kot

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails