tajaan,

DenyutJantung!

Tuesday, June 22, 2010

first edit abang jelir di sunway, awww

hai hai hai....
hari ini ada satu lagi dalam sejarah,
hihiiii..
first time Ain mengedit gambar menggunakan photoshop..
peewiittt, clap la sikit..
saje gatal tangan try tadi,
gambar ni ain ambik mase kat sunway hari tu,,
nama abang ni abang wan kot kalau tak silap,
dier buat Haka tu..
tau tak Haka? macam cheer untuk naik kan semangat..
sape main or minat rugby mesti tau punye la..
yang lidah terjelir ni last sekali dalam cheer tu..
panjang sangat la mentera dier, ain tak hafal..
teeeheee
(+.+)




: ini yang diedit :

:ini yang original:

ok tak first edit punye hasil tangan?
puas tunggu abang ni terjelir and lucky mase jelir dier pandang arah ain,
and ain dapat capture it ;p
suke tengok expression muke tu,
macam bersungguh sungguh kan ;)

ok, semua boleh tekan comment dan bagitau apekah hasil kerja ini di mata anda, semua comment di dahului dengan ribuan terima kasihh..
sape baik hati, offer nak ajar ain gune Photoshop pun lagi juta pound sterling terima kasih
heheheheeeee


14 comments:

'AQILAH said...

heee kite gune photoscape je edit gambar...

aina said...

woi macam dekat padang haritu ke ?
menggerunkan ..

Eyriqazz said...

boleh tahan juga gambar yang diambil..expression muka dia tu pun nampak real..

P/s :nak jemput gadismawarhitam join contest seperti entry ini: http://www.eyriqazz.com/2010/06/sharing-is-caring-ipad-bernilai-rm2500.html tapi,kalau taknak join contest pun takpe..just register as member vshub dan letakkan saya as referral..kalau menang,hadiah akan dikongsi as promised in that entry....

Nur -al- Ain said...

@'AQILAH

gune photoscape pun best gk.. dulu kite pun gune tu gk ;)

Nur -al- Ain said...

@aina

ha same la tu macam yang kat padang hr tu.. hahaaaa.. tp ni tak gerun sebab ami budak kecik buat.. hahaa

Nur -al- Ain said...

@Eyriqazz

insyaallah GTO ;)

suamihanyisterizuki said...

ain, bleh thn gak ain edit, nmpak cam corakkk je kt blakang tuh, tp kt bhgian muke tuh nmpak tak smooth la edit tuh, sikit jer la..hehehe

Nur -al- Ain said...

@suamihanyisterizuki

bhgn muke ain xedit pun.. try gk nk rich kn colour tu.. xjd la.. hehe

cemomoi said...

apsal mamat ni, tahan kentut ke?

Nur -al- Ain said...

cemomoi.. hahaaaa..sembelit da

fndrocka said...

edit tau tak..posing tu memang superb.hoho.

tapi edit ada sikit tka kemas..first try katakan

Hidayah Ismawi said...

Nice editting :)

Nur -al- Ain said...

fndrock..
heheee.. tu la pasal.. meh tolong ajar ain ;p

Nur -al- Ain said...

hidayah, thanks babe ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails