tajaan,

DenyutJantung!

Saturday, July 10, 2010

Limit MengFollow di Blogspot. Patutkah?

hai anda yang cergas di hari sabtu..
cergas la tu, kalau tak cergas tengah terbaring, mentidurkan diri je kan..
boring la blogspot ni, kenape plak la kan ade limit nk follow orang..
dah la beribu blog best n gempak, tapi takpat nk follow..
zalim tau blogspot..
kalau credit card pun boleh tambah limit..
ni tak leh ke ha?
hehheeee

gambar ni kurang zat kerane pemilik nye malas nk menambah zat

hari Sabtu tak payah entry panjang panjang la..
hari santai kan ;)
happy weekend semua

oohh, yang follow ain tu nanti bagi url di blog list blogger ain k,
nanti ain tepek update korang di situ ;
click sahajo di sini
BloglistBloggerTerhebat



5 comments:

Hamzah Ian said...

betol ke ni ain?? aku follow orang takde la ramai sngt. weh. erm.. nice info

PUPUT said...

eh ye ek..bape limit dia bg..apsal sy dah foloow 4 ratus lebih leh je..

naz said...

apa nak buat. benda free haha

cemomoi said...

nak pluang kat orang lain le tu... huu

FyZa said...

eh ada limit ke nk follow? hmmm

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails