tajaan,

DenyutJantung!

Sunday, July 25, 2010

ain diterjah wartawan melodi Nas Ahmad


sile lihat gambar di bawah dengan teliti dan penuh khusyuk. sila jenguk.

:lihat dengan hati yang tenang ye :

woooooooo...ain nak eksen sikit ni, Nas Ahmad follow ain ;)
huhuuuu.. ape yang abang terjah cari di sini?
hiihiii ;p
banggo i ;)

kepade abang terjah, jemput la singgah makan cekodok dangan tea o..
nanti dropdrop la comment..
hehehee ;p

pssttt,bang kalau nak gune wartawan terjah part time, saye sudi ;)


24 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

wow! congratzz my dear! wajib tunjuk pada semua tau,:)

peaNut said...

mmg betul ke tu dia????letak la link dia kat blog ain ni..leh jugak melawat kat blog dia nnti...huhuhu

Zack Zaifull said...

wah!!! kot2 nanti blog ni kena terjah... masuk melodi haha

aren said...

moh terghojahh!! (baca dgn slang Perak)

sop said...

hebat la ain..kena terjah..
mungkin nak cari penganti farah kot..huhu

Legasi Piston Pecah said...

wah...pas nie kene terjah la ye

M a W a D D a H said...

glamer nye..hehe..nati leh masuk melodi..hehe

Nur -al- Ain said...

ieda.hahaaaa, dh tak tau ape nk blog dh sbnarnye.. huuu

Nur -al- Ain said...

peanut, ok2 nnt kite letak link dier k

Nur -al- Ain said...

zack, masuk melodi, mak galmer u.. muhahahaa

Nur -al- Ain said...

aren hohoohooo

Nur -al- Ain said...

sop, hahahaaa.. ok gk tu kn ;))

Nur -al- Ain said...

legasi.. hahahaaaa ;) takutt

Nur -al- Ain said...

mawaddah.. jom kite masuk sesame la..

Trulyfatin said...

uyoo..abg rmbot ketak2 follow ain siot...bangge3..hahaha

seroja jingga said...

eh eh bukn maik eksyen dia..
lama tak datang sini

salam ceria untuk ain

yanmie said...

betul ke nas ahmad tu? takut ada org guna gmbr dia je :P

btw thaniah bukan senang org mcm nie nk jenguk blog kita..kipidap

Zairie Husin said...

wah.. pasni suruh die terjah blog zairie lak :D

my recent post:
0h!tidak.. kenapa zairie tukar header?

Yatre Hayati said...

wah !!! naz ahmad follow gitu!! hot story ni...

Nur -al- Ain said...

atin,hahahaaaa.. bukan bangge, banggoooo.haha

Nur -al- Ain said...

kak seroja, ye la kan.. selamta dtg kembali ;)

Nur -al- Ain said...

yanmie, betull.. ain pun dh terjah blog dia.. haha

Nur -al- Ain said...

zairie.. heheee.. akn diusahakan ;p

Nur -al- Ain said...

yatre.. hahahaaa.. malu i..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails